Едва ли днес има човек (поне на възраст над 20 години), който да не може да изброи имената на всички актьори от каста на вероятно, най-популярния и обичан ситком, правен някога - “Приятели”.

Безспорно комедийният сериал превърна Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър в истински холивудски знаменитости.

Какво, обаче знаем за актьорите, които се превъплътиха на малкия екран в обичаните приятели - Рейчъл Карън Грийн, Моника Елизабет Гелър, Фийби Буфе, Джоуи Франсис Трибиани, Чандлър Мюриъл Бинг и Рос Гелър - преди кариерата им да им даде шанс да вдъхнат живот на персонажите, които всички познаваме от телевизионния феномен - “Приятели”?!

И шестимата актьори са минали по трудния път, отреден за всеки, който мечтае за славата, която Холивуд обещава, но рядко подарява.

Ето защо днес ще ви представим 10 телевизионни реклами, в които звездите от един от най-гледаните ситкоми, създавани някога, са участвали преди да станат известни.

 Мат Лебланк - реклама на дънки Левис, 1987-ма

 Дейвид Шуимър - реклама на Американската телекомуникационна компания AT&T, 1991-ва

 Мат Лебланк - реклама на KFC, 1987-ма

 Матю Пери - реклама на Pacific Bell, 1987-ма.

Ако се чудите - компанията Пасифик Бел предлага невероятна за времето си технология, която позволява да получава обаждания на домашния си телефон, дори докато водите друг разговор в момента.

 Мат Лебланк - реклама на зърнена закуска Fruitful Bran, 1988-ма

 Кортни Кокс - реклама на тампони Tampax, 1985

 Мат Лебланк - реклама на кетчуп Heinz, 1987-ма

 Мат Лебланк - реклама на 7UP, 1988-ма

 Дженифър Анистън, реклама на дезодорант Lynx 1996-та

Технически, вероятно най-известният ситком на планетата, започва излъчването си през есента на 1994-та, но сме убедени, че Дженифър Анистън не е била звездата, която всички разпознаваме днес едва година и половина след премиерата на “Приятели” на малкия екран.

 

Мат Лебланк - реклама на Кока-Кола, 1990-та

 

За финал ви оставяме в ръцете на двете части на забранената реклама на "Приятели", която не е излъчена в ефир, заради прекалена голота. А дали за стандартите, наложени от новото хилядолетие, този тийзър би бил прекалено дързък - тази преценка оставяме на вас.