По всичко личи, че можеше никога да не видим любимата пачка на Кари Брадшоу от началото на сериала. Представяш ли си как би изглеждала „шапката“ на шоуто, ако не започваше с бледо розовия потник и бяла пачка на сладката Кари? А запомнящата се сцена, когато тя върви уверена из улиците на Ню Йорк, но преминаващ автобус я опръсква? Всички в офиса на Dama.bg сме единодушни, че именно началните надписи на сериала разкриват точно какъв ще бъде той – вълнуващ, динамичен и с много обрати.

Ето защо днес ще ти представим другото предложение на HBO, което е било доста по-различно. Кари е облечена с красива синя рокля и не е опръскана от автобус. Вместо това тя се спъва, когато вижда рекламата си на автобуса. Само като се замислим, че началото на „Сексът и градът“ можеше да бъде напълно различно...


Емблематичната бяла пачка на Кари е струвала само 5 долара. На стилистката на сериала и на самата Сара Джесика Паркър им се наложило дълго да убеждават Дарън Стар, че пачката е наистина добро решение за „шапката“ на сериала. Мъже, нали? В крайна сметка двете надделели и днес Стар признава, че не може да си представи любимата героиня без закачливата пачка.

Радваме се, че тези начални сцени не са били избрани, защото не бихме заменили бялата пачка на Кари Брадшоу за нищо на света. А ето и началото на „Сексът и градът“, което всички познаваме и обичаме.