В момента звездната двойка Бекъм релаксира на яхта в Италия с най-малките си деца Харпър, Круз, както и новата му приятелка Тана Холдинг.
И докато семейството се наслаждаваше на почивката, Виктория за пореден път доказа, че винаги държи да е в добра форма. Дизайнерката може да е на почивка, но това не значи, че ще пренебрегне фитнес режима си.

Докато Виктория усърдно правеше упражнения на палубата на яхтата им в Позитано, Дейвид се пошегува с нея. Той се снима как пие кафе, хващайки в кадъра и съпругата си, която тренира. Явно вече е ясно кой е по-усърдният спортист в семейството!



Коментирайки публикацията на съпруга си, Виктория написа: „Изглежда, че загубих партньора си в тренировките на тази почивка, Дейвид!“

В отговор на публикацията му Виктория по-късно сподели снимка на съпруга си по бански гащета. А феновете побързаха да коментират колко страхотно изглежда 47-годишният футболист.

Дейвид и Виктория пристигнаха в Хърватия миналата седмица, след като се насладиха на едно романтично пътуване до Париж и Венеция с влака Ориент Експрес. В столицата на любовта двойката отпразнува 23-тата си годишнина от сватбата.