Изумителната Виктория Бекъм отново доказа, че най-силното оръжие на една дама, са високите й токчета и тя може да направи всичко с тях. Звездата тръгна на обиколка и Лос Анджелис и стигна до Холивуд без да сваля токчетата си. Списание „Сън” пише, че снимка на това интересно пътешествие можем да видим в профила на дизайнерката в Twitter. На снимката, Вики сияе в красива тъмносиня рокля и високи сандали, които допълнително засилват звездния блясък, заедно с невероятната й усмивка.


Като споменахме Twitter, трябва да отбележим, че г-жа Бекъм е една от малкото известни личности, които предоставят лична информация на феновете си. Г-жа Бекъм често използва мрежата, за да споделя специални моменти, снимани зад кулисите или такива на домашните и любимци. В профила на Вики можем да видим още и снимка от сватбата на родителите й... невероятно е, колко близки чувства феновете си.

Толкова, че да им издаде тайните си, относно това как поддържа кожата си толкова хубава и здрава. Виктория казва, че е любителка на кислородните терапии, които станаха популярни покрай Кейт Мидълтън. Освен това, лицето й се наслаждава на терапията Intraceuticals, препоръчана от Мадона, благодарение на която кожата става по-гладка и здрава. Вики издава, че ако искате здраво, хубаво и гладко лице, тази терапия несъмнено ще ви бъде много полезна. Едва ли трябва да се замислим... кой не иска съвет от Виктория Бекъм?