X

Виктория Бекъм обиколи Лос Анджелис на високи токчета

от в 15:23 на 01.08.2013 в Звезди | Холивуд

Оцени тази статия:
Виктория Бекъм обиколи Лос Анджелис на високи токчета Христина Асенова

Виктория Бекъм обиколи Лос Анджелис на високи токчета

Виктория Бекъм обиколи Лос Анджелис на високи токчета

Изумителната Виктория Бекъм отново доказа, че най-силното оръжие на една дама, са високите й токчета и тя може да направи всичко с тях. Звездата тръгна на обиколка и Лос Анджелис и стигна до Холивуд без да сваля токчетата си. Списание „Сън” пише, че снимка на това интересно пътешествие можем да видим в профила на дизайнерката в Twitter. На снимката, Вики сияе в красива тъмносиня рокля и високи сандали, които допълнително засилват звездния блясък, заедно с невероятната й усмивка.


Като споменахме Twitter, трябва да отбележим, че г-жа Бекъм е една от малкото известни личности, които предоставят лична информация на феновете си. Г-жа Бекъм често използва мрежата, за да споделя специални моменти, снимани зад кулисите или такива на домашните и любимци. В профила на Вики можем да видим още и снимка от сватбата на родителите й... невероятно е, колко близки чувства феновете си.

Толкова, че да им издаде тайните си, относно това как поддържа кожата си толкова хубава и здрава. Виктория казва, че е любителка на кислородните терапии, които станаха популярни покрай Кейт Мидълтън. Освен това, лицето й се наслаждава на терапията Intraceuticals, препоръчана от Мадона, благодарение на която кожата става по-гладка и здрава. Вики издава, че ако искате здраво, хубаво и гладко лице, тази терапия несъмнено ще ви бъде много полезна. Едва ли трябва да се замислим... кой не иска съвет от Виктория Бекъм?Теми   Виктория Бекъм | високи токчета | Холивуд

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.