Любимите думи на представителите на тази зодия са “ред” и “организация”. Те предварително са планирали заниманията си за всяка една минута от отпуската си. В понеделник оглеждат забележителностите, във вторник отиват на пазар, в сряда пробват местната кухня, а флиртът за жалост изобщо не присъства в разписанието им. Този подход обаче може и да доведе до добър резултат, тъй като мъжът, готов да се примири с житейските възгледи на Девата и да се бори за любовта й, най-вероятно ще е настроен не само решително, но и сериозно към нея.

Освен това Девите изобщо не са за оплакване, защото обикновено в секса са далеч по-малко последователни и педантични. За да бъдат щастливи, трябва да се поотпуснат, да зарежат тъжните и тежки философски размисли и да се наслаждават на случващото се “тук и сега”, дори ако не върви точно по план.

Изключително организирана зодия, която не може просто да сложи бански и кърпа в една чанта и да хване "last minute" полет към неочаквана дестинация. Не обича и да си губи безцелно времето, така че е добре лятната "почивка" да е измислена така, че наученото от нея да има практическо приложение след това. Например: обиколка по домовете на известни писатели в Лондон или пътуване, придружено от някакъв вид курс.