6


Девата не се поддава на съблазни, стреми се да постъпва честно и почтено, но според хороскопа за 2013 г. през Новата година те очакват много изкушения и в личния живот, и в професионалния. В работата ще те примамват с "подаръчета" и заплата, но над всички предложения, си заслужава добре да помислиш, преди да ги приемеш. Това касае особено младите току що стартиращи проекти.

По принцип, хороскопът показва същото и в личния живот. Ако настойчиво те въвличат в нови отношения, преценявай веднага какво място заемаш в тях – на началник или на подчинен. Истината е, че в театъра на живота, често ще се налага да носиш маската на суетата, вървейки безмълвно сред тълпата. Повечето събитията ще се случват, така да се каже, без твоето съгласие, както в личния живот, така и в кариерата и това се отнася в еднаква степен за жените-Деви и за мъже-Деви.

Освен това, както показва хороскопа, през 2013 г. ще те привличат нови идеи и проекти, възможно дори и творчество. Тъй като Девите са готови повече да въплъщават, отколкото да генерират идеи, внимателно се вслушвай във всички дискусии, както и във всяка информация относно новите модни тенденции и течения, следи чуждите мисли и идеи и успешно ги реализирай.

Зимата на следващата година ще премине доста по-спокойно, а през пролетта или през летните месеци в теб ще се събуди желание за активност и промяна. Най-вероятно, както в личния живот, така и в кариера. През този период много Деви ще са готови да забравят дори за някои морални ценности. Важното е да не сбъркаш, защото може да останеш и без ценности, и без цел и без Победа. И ако в личния живот, ще ти тежи на съвестта, в работата трябва да си на ясно какво получаваш - отказ от някакви принципи, но на каква цена.

Есента през цялото време ще си на път. Може би просто ще се местиш от офис в офис, или от вилата у дома, а може би това ще бъдат бизнес пътувания и командировки. Но най-вероятно ще търсиш причини, за да не правиш нещо или да не се срещаш с някой. В стандартната ситуация, когато желанието е налице - има хиляди възможности, когато няма желание - има хиляди причини, а за Девите през есента на 2013 г. и хиляди пътища. Възможно е и просто да търсиш нов път за себереализация, в този случай не забравяй, че за да намериш нов път, на първо място трябва да отбиеш от стария път, а за това е нужно да стигнеш до кръстопът с нови възможности.

През 2013 г. ще имаш възможност да придобиеш не просто нови познати, а нови приятели. За разлика от повечето хора Девите, като кучетата никога не се преструват – те обичат приятелите си, а враговете ги хапят.., на тази основа, заради новите приятели, може да влизаш в пререкания за изясняване на отношения. Опитай се във всякакви конфликтни ситуации да запазиш хладнокръвие. Подобни ситуации приличат на кутия кибрит. Да се отнасяш към чуждия конфликт прекалено сериозно - това е нелепо, а прекалено несериозно - е опасно. Така че твоята най-добра позиция е да бъдеш в течение на събитията, да си информиран и да бъдеш нащрек в заобикалящата те среда. За да не се получи, така че мъдрите мисли да дойдат тогава, когато всички глупости вече са направени. В крайна сметка, за пореден път ще се убедиш, че хората не се променят, просто ги опознаваш по-добре.

Работа. 2013 г. може да донесе на Девите няколко възможности за израстване в кариерата. Това може да бъде удобно кожено кресло в стария офис или пълна смяна не само на работата, но и на професията. Много е важно, в тази ситуация правилно да прецениш постъпилите предложения.

2013 г. е много благоприятна за кариерни стремежи и успехи, така че се постарай от една страна да не пропускаш възможностите, но от друга да не се хващаш за първото съблазнително предложение. Въпреки благоприятната обстановка като цяло, през 2013 г. не по всички направления и не във всички проекти ще имаш успех, особено през есента. 100% попадение имат само снайперистите по "отлитащите" от любовното гнездо любовници. Така че не "зацикляй" върху нерешените задачи, възможно е те просто да са нерешими, не защото си твърде мързелив, или защото нещо си пропуснал. Обикновено, когато някоя работата се провали, всеки опит да я спасиш само прави нещата още по-зле. Ако проблемът може да бъде решен с пари, това не е проблем, това са разходи... , а доходите ти през 2013 г. ще бъдат повече от разходите.

Любов. Много изкушения, благодарение на силния емоционален подем, който ще почувстваш още в началото на 2013 г., които ще намерят горещ отклик в противоположния пол. През 2013 г., някои Деви с изненада ще открият, че има живот и извън пределите на Интернет и социалните мрежи. Това толкова ще промени мирогледа им, че ще започнат много повече да общуват "на-живо". Но, за съжаление, надеждите за появата на нови, дълготрайни и перспективни отношения най-вероятно няма да се сбъднат.

Що се отнася до семейните отношения, които не са започнали през 2013 г., тук се очаква голяма реконструкция и "ребрандинг". Инициатор на което най-вероятно ще бъдеш ти. Ще ти се иска да захвърлиш нещо ненужно и излишно от старите отношения и да добавиш към тях нещо ново. През 2013 г., особено през първата половина, Девите ще бъдат пълни с емоции и ще чакат ответни емоции и от техните партньори. Ако твоят партньор те разочарова, това може да доведе не само до хладни отношения, но също така и до изневери и скъсване по твоя инициатива. Това касае особено жените-Деви. Звездите те съветват да не бързаш с взимането на такива сериозни решения!

Разривът в отношенията винаги е много болезнен, но много често се случва така, че животът разделя двама души - само за да им покаже колко са важни един за друг! И въпросът тук не е до лиса на чувства, а че всичко си има своето време и свои периоди в живота.

Също така през 2013 г. има голяма вероятност в живота ти да се появи някой от миналото и да се превърне отново в най-близкия ти човек. Трудно е да се каже доколко е оправдано да се въвличаш в "стари отношения". Любовта може и да си отиде с времето – но със сигурност не идва с него... Осъзнаването на този плачевен факт ще ти помогне да вземеш правилното решение. За целта е необходимо дълбоко да потънеш в своята личност. Важно е да знаеш, че слабите никога не влизат в царството на любовта, законите в това царство са сурови и подли! И все пак, ако желаеш да предпазиш себе си, не си играй със Съдбата!

Самотните Деви и мъже и жени, и не толкова самотните, през 2013 г. е добре да слушат повече вътрешния си глас, отколкото хормоните си и да не допускат грешката от миналите години, когато вътрешният им глас е мълчал многозначително.

Моден хороскоп. Вероятно до средата на 2013 г. ще градиш гардероба си спонтанно, от коренно различни неща. И само природният ти усет и способността майсторски да комбинираш нещата ще ти помогне да създадеш хармоничен облик. Девата предпочита да съчетава в себе си красота и функционалност. Успех в кариерата през 2013 г., ще ти гарантират черно-белите комбинации. Добави в гардероба си малко романтика и творчество, а истинското модно заиграване със сигурност ще се отрази на бюджета ти. Твоите цветове са: черно, бяло, тъмно синьо, всички нюанси на червеното, розово и оранжево. Твоите предпочитания: дълги, леки рокли, сукмани с пуловери, офис костюми, гръцки сандали и класически обувки.