Дали е лидер, или послушко, дали е склонен да кръшка, или да се обвързва сериозно - всичко това ще ти подскаже любимата му поза.

Мъжете разкриват много черти от характера си именно в спалнята. Всичко това ще ти е особено полезно, ако се познавате отскоро. Така ще знаеш що за човек е той и можеш ли да му се довериш.

Мъжете, които предпочитат мисионерската поза, не понасят да им дават съвети, да ги контролират и да им правят забележки. Те обичат да държат нещата в свои ръце и са безспорни лидери. Често налагат мнението си и не се интересуват от твоето. За сметка на това са идеалните съпрузи и бащи.

Нерешителните мъже предпочитат жената да е отгоре. Така хем имат по-добра гледка, хем не им се налага да правят кой знае какво. Такива са и в живота. Нямат нищо против да поемате контрола от време на време и с радост ви отстъпват лидерското място. За тях е важно как се чувствате, от какво имате нужда и дали сте задоволени във всяко едно отношение. Понякога всичко това може и да ви дойде в повече и да искате по-силен мъж до себе си.


Мъжете, които държат по няколко огледала в спалнята си и обичат да се гледат по време на изявите си, са нарциси. Не им липсва самочувствие и увереност, но често дразнят с това жените. Прекалено са се концертирали върху външния вид и му отдават голямо значение. Ще се наложи да се борите аз място пред огледалото не само по време на ласки, но и иначе.