Когато виждаме как малките деца се радват на толкова банални неща, като сапунените мехурчета, глухарчетата и дори дъжда, ние също поглеждаме на ежедневието си в нова светлина и за миг спираме, за да полюбуваме на всичката онази прекрасна даденост, която ни заобикаля. Да, мехурчетата са малки деликатни чудеса. Глухарчетата са много повече от градински плевели, те са хвръкнало щастие. А дъждът... дъждът е магия!

След като видите очарователната реакция на това момиченце, ще започнете малко повече да оценявате дори бурите и дъждовното време.

В клипчето едно малко дете за първи път излиза навън в летния дъжд. Първоначално момиченцето наблюдава падащите капки от гаража на семейната къща, удобно сгушено в бащините ръце. Но колкото повече баща му се приближава до прозореца, толкова по-радостно става детето. Докато накрая и двамата не излизат навън за един кратък радостен танц. След тази очарователна игра детето вече гледа с нови очи на дъждовните капки и дори в един момент аплодира природата (което тя напълно си е заслужила!).

Така че следващия път, когато навън завали, вместо да се ядосвате, спомнете си за радостно лице на това дете и се усмихнете на всички малки чудеса около вас.