Ексклузивна новина взриви нета преди минути, когато стана ясно кой е първият участник в новия формат „Островът на 100-те гривни“. И да, за всеобща изненада, това се оказа Кубрат Пулев.

Казваме „изненада“ и това наистина е така, защото Кобрата никога досега не се е снимал в риалити формат, за разлика от по-малкия си брат Тервел Пулев, който преди години влезе във ВИП Брадър. Всички помним заигравките му с Лияна и хавлийката й тогава…

Новото риалити обаче е далеч по-сериозно от Брадъра и в него ще се изисква сила, устойчивост и много други умения на участниците, които ще прекарат месеци извън всякаква цивилизация и удобства. Е, наградата за тези мъчения също си я бива – 300 000 лева, каквито никога не са давани в предаване у нас до момента.

Говори се, че Кубрат Пулев е склонил да участва, защото не само вече е баща на две деца, но и жена му Розали Петрова отново била бременна, този път с близнаци. Самият Кубрат намекна преди време, че работи за още деца, защото иска голямо семейство, а това голямо семейство се издържа с големи пари.

Между другото Александър Сано, който ще е водещ на формата, заедно с Диляна Попова, разкри къде ще бъдат снимките и по всичко личи, че ще са на Филипините.