Модните тенденции в прическите се променят изключително бързо. Те се влияят от модния подиум, тъй като моделите лансират не само дизайнерските тоалети, но и прически, и грим.

 

1. Раздели косата на път!

 

Ако искате да сте в крак с последните модни тенденции в прическите, разделете косата на път. След години на разделяне на косата странично, през Пролет/Лято 2013 дизайнерите ни напомниха за отминалата мода. Помислете за създаване на меки вълни с маша, или носете косата си на ниска опашка.

 

2. Екстремни странични кичури

 

Създайте драматичен вид с тази позабравена прическа. Днес тя е особено актуална, макар и не много практична. Разделете косата странично и придърпайте ниско над веждите.

 

3. Неглиже!

 

Небрежните, разхвърляни прически се завърнаха с гръм и трясък. Използвайте продукти за обем, за да създадете разхвърлян вид на косата. Тази прическа е изключително секси и със сигурност ще ви отличи в тълпата.

 

4. Нисък кок

 

Кокът тип балерина беше огромен през 2012 година, но за тази година е доста по-скромен и прикрепен ниско долу. Вместо да приглаждате косата назад, създайте разхвърлян вид, като за вкъщи. Разделете отпред косата на път, за да комбинирате двете водещи тенденции.

 

5. Кошер!

 

Тази прическа от 60-те години е една от най-популярните за Пролет/Лято 2013. Можете да я носите спокойно в офиса, както и на парти.

 

6. Разхвърлян кок

 

Косата е хваната на разхвърлян, небрежен кок, наподобяващ възли. Приберете небрежно косата в задната част на врата в гръндж стил. Можете да имровизирате колкото искате с тази прическа, като целта е тя да изглежда минималистична.

 

7. Двойно текстуриране!

 

Не сме виждали подобна прическа сред водещите за 2012 година, но ето че през 2013 година тя взриви модните подиуми. Тази прическа съчетава два стила - заглаждане и разхвърляне. Косата е зализана силно назад в горната част на косата и разрошена в долната. Можете да оформите меки вълни или да я оставите леко разрошена в дължина.

 

Коя е любимата ви прическа за Пролет/Лято 2013? Кой стил предпочитате и защо? Ще се радваме да споделите с нас.