Зимата наближава, а с нея и любимото за много от нас време от годината – Коледа! Започваме да копнеем за домашния уют, дните, прекарани с любимите хора и разбира се, изкушаващите от трапезата вкусни домашно приготвени ястия. И дори и да нямаме кулинарните умения на величия като Гордън Рамзи или Джейми Оливър, екипът ни знае, че най-важната съставка, без която не може нито една домашна гозба, е тя - любовта! Затова, заедно с нашите дългогодишни приятели от Делимано България, решихме да ви зарадваме и тази Коледа с много невероятни подаръци, вдъхновени от празничния дух и очакваните празници! За целта трябва да направите едно-единствено нещо - да се решите нашия забавен коледен тест "Познаваш ли коледната трапеза по света?" и след това да се регистрирате във формата за участие, за да се включите в надпреварата за чудесните подаръци, които сме ви подготвили. А ето ги и тях:

• 1-ва награда - комплект Стоун Ледженд съдове за готвене

• 2-ра награда - тиган Стоун Ледженд 28 см

• 3-та награда - забавни формички за сладки

Имате време до 10.12., а на 11.12. ще ви информираме и кои са тримата късметлии, които ще посрещнат коледните празници, вихрейки се с нови придобивки в кухнята. 

Серията Стоун Ледженд съдове за готвене включва Стоун Ледженд Мастър грил, Стоун Ледженд Голям Уок Тиган, Делимано Стоун Ледженд тиган и Стоун Ледженд 2 в 1 - тава и тенджера. С помощта на Делимано Стоун Ледженд Мастър Грил можеш да приготвяш вкусни и здравословни ястия на скара, при това по всяко време и през всеки сезон, без да излизаш от кухнята и да трябва да имаш заден двор и барбекю! Делимано Стоун Ледженд голям уок е тиган, в който можеш да приготвяш различни ястия за цялото семейство без усилие, бързо, лесно и здравословно. Уокът е идеален за храни, които по принцип залепват лесно - като яйца или риба, тъй като повърхността му е незалепваща. С мултифункционалния Делимано Стоун Ледженд тиган можеш да приготвяш всичко - от закуската до десерта, пърленки, мекички или пържени филийки, омлет, миш-маш, панирани зеленчуци – карфиол, пиле, пържоли, риба, зеленчуци , палачинки, фламбета, при това само с капка мазнина. С Делимано Стоун Ледженд 2 в 1 тава и тенджера пък можеш да изненадаш всички с кулинарните си умения и несравнимо вкусната, здравословна и едновременно с това диетична храна, която ще им поднесеш. Линията Делимано Стоун Ледженд е създадена от традиционни естествени материали, камък и емайл, които разпределят топлината равномерно по повърхността на съда, запазвайки сочността, витамините и естествените аромати на блюдото. Време е да е насладиш на ястия с богат вкус, приготвени с минимално количество мазнина! 

Няма човек, който да не помни всички онези вкусотии от детството, приготвяни от баба. Ех, хубави времена бяха! Имаме добра новина - с Делимано Стоун Ледженд тиган отново можеш да си припомниш този вкус, създавайки свои собствени легендарни ястия. Тиганът е направен от външно емайлово покритие, нанесено върху стоманена основа, което дава това усещане за истинската храна, онази от детството, наситена с аромати и спомени. Освен това, по време на готвене, спестяваш време и електроенергия. Делимано Стоун Ледженд тиган съчетава уникална комбинация на висококачествено покритие Куантаниум, подсилено с истински минерални частици от камък и титан. Те съхраняват топлината и постепенно я отдават на храната, за да може ястието да остане сочно и да запази богатството на витамини и аромати. Освен това са и гаранция, че покритието няма да се нарани и издраска с течение на времето, а ти спокойно ще можеш да бъркаш яденето и с метални прибори. Е, готова ли си да започнеш приготвянето на напълно здравословни ястия за теб и твоето семейство, при това само с капка мазнина? 

Всички знаем, че децата обожават да се забавляват. Време е да изненадаш своите малчугани с домашно приготвени вкусни сладкиши! Със силиконовите Делимано забавни формички за сладки с форма на зайче, конче, мече и прасенце можеш да пресъздадеш веселият и цветен свят на животните под формата на многообразни изкушаващи лакомства като бисквитки, сладки, шоколади и близалки. Избери сама какви ще бъдат продуктите, запретни ръкави и се впусни в приготвянето на новото домашно производство шедьоври! С Делимано забавни формички приготвяш винаги пресни и с неповторим аромат домашни сладкиши, здравословна алтернатива на купените от магазина. Благодарение на най-новото откритие - висококачествения незалепващ силикон, от който са направени, Делимано забавни формички са идеални за използване в микровълнова, фризер, фурна и почистване в съдомиялната. Защото с Делимано забавни формички всеки ден се превръща във вкусен празник за теб и малкото съкровище у дома!

Пожелаваме успех на всички!