Зимата е вече тук и е време всяка дама да помисли как най-добре да предпази нежната кожа на лицето си от неблагоприятните метеорологични влияния. А Коледа е повече от чудесен повод да отделиш малко време на себе си, за да се почувстваш по-специална и да си подариш грижата, от която имаш нужда! И за да ти помогнем максимално, заедно с нашите прекрасни приятели от швейцарската висококачествена козметика SKINCODE решихме да създадем специална платформа, чрез която можеш да спечелиш комплект с регенерираща грижа за нуждите на твоята кожа през студените месеци. И тъй като Коледа е най-вълшебното време от годината, подаръци ще има не на една, а за три от вас, прекрасни дами! Единственото, което трябва да направиш, за да бъдеш една от късметлийките, които ще изтеглим, е да посочиш правилния отговор на въпроса Какъв подарък е подготвил Skincode за теб тази Коледа? и след това да попълниш коректно формата за участие. Даваме ти и един жокер: правилните отговори са два! 

Имаш време до 27.12.2017г. Имената на трите големи късметлийки ще бъдат изтеглени и обявени на 28.12.2017 г. чрез специално създадена за целта публикация в сайта Dama.bg

Включи се в играта тук

Подаръчният комплект, който ще получат трите дами като подарък от нашата игра включва клетъчен серумклетъчно регенериращ крем и клетъчни капсули.

Клетъчният серум „Стоп на бръчките” подобрява клетъчната комуникация за по-бързо възстановяване на кожната структура и придава блясък. Формулата му включва комплекс за намаляване на бръчките, който ги намалява и коригира контура на лицето. Леката кадифена текстура дава невероятно удоволствие при използването на продукта.

Клетъчно регенериращият крем е с богата текстура, който се бори със стареенето на клетъчно ниво. В състава му е включен Активен Клетъчен Регенериращ Комплекс Генерация 2 (ACR G2), който стимулира клетъчния метаболизъм и засилва собствените защитни и възстановяващи механизми на кожата. Продуктът съдържа сини сфери, които веднага след нанасяне освобождават витамини А и Е, подобряващи стегнатостта и еластичността на кожата. 

Клетъчните капсули „Идеална кожа” представляват изключителен копринен серум, защитен в индивидуални капсули, който предпазва кожата от вредното влияние на свободните радикали и се бори срещу преждевременното стареене. Мощното и незабавно действие се дължи на специален полифенолен комплекс, базиран на екстракт от гроздови семена и фосфолипиди. Комплексът възстановява липидите в кожата, засилва клетъчния метаболизъм и има мощно антиксидантно действие. 

Повече за всяка една от сериите на Skincode можеш да научиш тук

Швейцарците са известни като прецизни „пазители на времето”, но също така са и изкусни майстори в спирането на времето… и дори във връщането му назад, благодарение на експертното око, което имат в областта на грижата за кожата. Доказателство за това е именно швейцарска козметична компания Skincode – луксозна висококачествена козметика, създадена да се грижи за кожата, задоволявайки ежедневните нужди на дами от различни възрасти. Благодарение на задълбочената работа на екип от професионалисти с богат опит в козметичната индустрия и на наличието на патентовани съставки в продуктите, те са подходящи дори и за най-чувствителната кожа. Изградени върху принципа, че кожата е жив орган и нейният генетичен „код” трябва да се спазва, продуктите на Skincode осигуряват отлично действие и резултати на иновативните козметични продукти, които отразяват прецизност, чистота и качество.

Защото Skincode е всичко, от което твоята кожа има нужда, и нищо излишно!

Е, готова ли си да спечелиш перфектния подарък за наближаващия най-светъл празник?