Февруари без съмнение е месецът, в който сякаш всичко около нас е изпълнено с рози, сърчица и разбира се, любов! Какво ще кажеш да го превърнеш в наистина най-незабравимия за теб и твоята половинка до този момент? За целта ти предлагаме да се включиш в нашата игра, която ще те изненада със своята нестандартна и съблазнителна награда.

Единственото, което трябва да направиш е да вземеш участие в съвместната ни игра с Дормео България „Кой цитат описва най-добре връзката ви?”. След това да попълниш коректно формата за участие, а после да видиш дали не си късметлията, който ще грабне и нашата голяма награда - стилна, романтична и запомняща се семейна фотосесия от Savina Photography!

Други двама късметлии пък ще могат да спечелят още две невероятни награди: Дормео Верде килим от мемори пяна и комплект Дормео Симфония 3 в 1.

Предлагаме ти да превърнеш сивите ти и скучни зимни нощи в романтична приказка, благодарение на най-висококачесвения комплект възглавница и завивка "Нежна Фантазия". Защо да избереш точно него? Заради няколкото предимства, които го превръщат в уникален продукт! Пълнежът от Уелслийп микрофибри от една страна правят възглавницата и завивката дишащи и топли, а от друга осигуряват най-добрия сън за теб и твоята половинка. Луксозните материали, от които са изработени ще ви осигурят отлична проветривост и приятна топлина, докато спите сгушени един в друг. Едва ли би имало човек, който би се отказал от тази романтика и от това всяка нощ да се наслаждава на ненадминат лукс и удобство, нали?

Повече за Комплект „Нежна Фантазия“ можеш да научиш на сайта Дормео България

Продължителността на играта е 13.02.2017 - 26.02.2017 г. Победителят ще бъде изтеглен на лотариен принцип от екипа на Dama.bg и ще бъде оповестен на 27.02.

Пожелаваме успех на всички!