Знаем колко е полезна рибата и затова днес сме решили да си приготвим лесна рецепта със сьомга. Ето как да я приготвиш:
Необходими продукти за 1 порция:
100 гр. зелен фасул
зехтин на вкус
сол на вкус
черен пипер на вкус
200 гр. сьомга без кожа
2 с.л. песто
10 чери домати, разрязани наполовина
хартия за печене 30x47 см
Начин на приготвяне:
Загрей фурната на 180 градуса. Сгъни хартията за печене наполовина и я разтвори. На едната половина постави зеления фасул и поръси със зехтин, сол и черен пипер. Сложи сьомгата върху фасула и добави песто и чери домати. Завий рибата в хартията. Печи 20 минути или докато вътрешната температура на сьомгата достигне 63 градуса.
Наслади се на вкусния резултат!