Любовта не винаги ни тласка към правилния човек. Понякога ни поставя пред изпитания, които не знаем дали ще издържим. Вижте една истинска история и се опитайте да помогнете със съвет.


“Всичко в Георги е перфектно – умен е, забавен, има собствен апартамент. Знам, че ме обича и не се притеснява да го показва пред близките си. В началото всичко беше наред, докато не ме запозна с най-добрия си приятел. Той е негова противоположност. Цяло чудо е, че са приятели и намират нещо общо. Андрей е типичното лошо момче. Постоянно си навлича неприятности. Живее с баба си, защото родителите му са в чужбина. Пращат му пари и той не си дава много зор да работи. Забелязах, че той нарочно се закача с мен и ме гледа по не особено приятелски начин. Когато оставахме сами в стаята, ми правеше намеци. Неусетно хлътнах и започнах да мисля постоянно за него. Междувременно Георги ми предложи да се нанеса при него, защото живея на квартира. Аз обаче си намерих хиляди оправдания да не го направя. Започнах да се срещам тайно с Андрей. Не сме стигали до секс, но съм ужасно влюбена в него. Той избягва да говори за Георги, сякаш не съществува. Не знам какво да правя. Не искам да нараня Георги, но не искам и да го лъжа повече. Как се казва такова нещо? Какво ще стане с него, когато разбере истината? Андрей ме привлича адски много, макар да знам, че се среща с други мадами. Той успя да ми влезе под кожата и сега съм на кръстопът. За себе си вече съм го решила, но се страхувам. Как да постъпя? Помагайте!”

Вероятно всяка жена поне веднъж в живота си е била влюбена в неподходящия човек. Много е трудно да устоиш на изкушението и да не му се отдадеш. В случая Ива знае, че Андрей ще я нарани. Той никога няма да й даде това, което ще й предложи Георги. В историята се намесва и двойното предателство. Докъде ще доведе истината, ако Ива избере Андрей? Помогнете със съвет! Посъветвайте Ива как да постъпи.