От 20-ти януари бързите енергии на Плутон във Водолей нахлуха в живота ни, разтърсвайки вътрешния ни свят и давайки ни необходимия устрем да изградим живота си по начина, по който ние искаме. Ако в началото на януари сте чувствали апатия и меланхолия към състоянието на живота си, то след 25-ти януари от тях няма да остане и следа заради пълнолунието в Лъв. То е особено богато на енергия благодарение на множеството планетарни аспекти, които го характеризират – Плутон във Водолей ще направи съвпад със Слънцето, което пък ще влезе в опозиция с Луната в Лъв. Това разположение на планетите няма да остави никого безразличен, защото страстта, интересът към живота и стремежът към създаване ще ни завладеят напълно. Ако още не сте започнали да изпълнявате целите от новогодишния си списък или пък ако изобщо нямате такъв, пълнолунието на 25-ти януари ще ви накара да се задействате.

Друга особеност на пълнолунието в Лъв е, че може да претърпите рязка трансформация на плановете, които сте си правили досега и да решите, че искате да поемете по съвсем различен път. Освен това, по време на пълнолуние емоциите винаги са по-бурни и изострени от обикновено, а особено когато Луната е в експресивен знак като Лъва. Въпреки това, Луната в Лъв ще бъде в опозиция със Слънцето във Водолей, което ще ни извади от егоистичните мисли за това какво искаме в момента и ще ни насочи към по-глобални теми свързани с живота и бъдещето ни като цяло.

Освен сложните аспекти между Луната, Плутон и Слънцето, Юпитер също ще се включи с квадрат към Луната, за да внесе своите енергийни влияния. Тази планета е свързана особено силно с финансите, което означава, че по време на пълнолунието може да попаднете в ситуация свързана с важен договор, покупка или инвестиция.

Ако пък нямате планове за парични транзакции или важни инвестиционни задачи, тогава Юпитер може да се отрази като вътрешно напрежение между амбициите и креативните идеи и реалността, в която се намирате. Например, може да сте в отпуск по майчинство и да искате да се върнете на работа, но да нямате възможност да плащате за бавачка. От друга страна, може да искате да се задомите или да вдигнете сватба, но да нямате необходимите парични средства.

Както разбрахме, пълнолунието ще накара всеки от нас да преосмисли плановете си и да започне да работим активно за реализацията на целите си. За да постигнете успех, е важно да дадете свобода на творческия си потенциал и да правите това, което ви прави най-щастливи и удовлетворени.

Взаимоотношенията ви също може да бъдат повлияни от пълнолунието. През този период е важно да си зададете въпроса дали наистина искате да бъдете с хората от обкръжението си. Ако сте обвързани, обсъдете с партньора си за това какво всеки от вас иска от връзката и дали ценностите ви се застъпват.

Важно е да отбележим, че Уран, планетата на изненадите и неочакваните обрати също може да повлияе на пълнолунието макар и частично, защото ще направи съвпад с Юпитер. Очаквайте неочакваното особено в дните след 25-и, защото тогава Луната ще направи квадрат с Уран. Може да имате промяна в доходите, както положителна така и отрицателна, рязка промяна в плановете за дадено събитие или поява на нов човек в обкръжението ви.