Празникът на жената наближава. Това е твоят ден!

Но нали казват, че март е женски месец и ако е така имаш на свое разположение цял месец! Възползвай се от него и се поглези малко. Задачите и безбройните ангажименти няма да избягат, но сега поне имаш възможност без да се чувстваш гузна да се отдадеш на малко релаксация и да си позволиш малко лични удоволствия. Ето ти няколко предложения.

1. Отдели  уикенд само за себе си

Понякога една жена има нужда да се отдаде на себе си и да си почине истински. Без разговори, без телефонни обаждания и без срещи. Вземи хубава книга или избери филм и се отдай поне на един ден в релакс  и нищоправене.

2. СПА центровете на една ръка разстояние

Парна баня, сауна, а защо не и солариум? Вече има СПА центрове навсякъде. Какво като е зима? Хвани някоя приятелка и бързо се поглезете в най-близкия център за релаксация. 

3. Зарадвай се с подарък

Купи си нещо хубаво, което да те зарадва и да ти влезе в реална употреба. Може да избереш нещо, което едновременно с това и да придаде нов и свеж вид на дома ти. Твоят дом е твоята крепост, направи го уютен, приятен и модерен. Можеш и да не харчиш много, ако се възползваш от разпродажба. Разгледай повече тук. Премени спалнята и хола със завивка, одеяло, възглавница или спален комплект от Дормео , обзаведи кухнята с чинии, тенджери, пасатор с помощта на Делимано.

4.   Вечер навън

Откога не си излизала някъде за забавление? Ако се замислиш за по-дълго от  5 секунди, значи е време да го направиш… Възможно най-бързо! Събери компанията и излез  да изпиеш по едно... или две. Ако не ти е до това,  идете на кино, музей или изложба. Със сигурност ще се почувстваш презаредена.

5. Започни сега

Разнообрази ежедневието и спри да чакаш понеделник, следващия  месец или следващия сезон. Започни нещо ново сега- курса по зумба, уроците по испански, новата книга или по- ранното ставане. Действай днес и сега!