С дисонансите на Сатурн печалбите, връзките или начинът ви на живот стават сложни. Въпреки добрата ви воля, те не могат да ви донесат повече. Провиденческото присъствие на Юпитер в Телец ви дава възможност да промените нещата. Чрез събитията и обстоятелствата звездата на късмета ви приканва да разширите полето си на действие. Тя ви предлага да се запознаете с хора, които са с различни от вашите навици. Насърчава ви да използвате дарбите и способностите си. Уви, шансът често е придружен от проблем за решаване, ще трябва да преодолеете съмненията си. Ако искате да се възползвате от шансовете, които ще се появят, осмелете се да говорите за себе си и за своите умения. Бъдете малко опортюнистични и бъдете сигурни, че никой няма да ви критикува за това.

Очакваният малък тласък идва, но той няма да направи всичко! Деви, искате ли някои неща да се променят? Вместо да се фокусирате върху това, което не е наред, погледнете към многобройните си таланти и надскочете себе си! В началото това може да ви се стори невъзможно, но ако си дадете време, ще го постигнете със смущаваща лекота. По този начин ще получите удовлетворението, което очаквате. Във финансово отношение ежедневието е осигурено, но звездите ви поставят на диета, когато става въпрос за екстравагантното.

Съвет на месеца: За да се развият нещата, проявете смелост и се съгласете да се запознаете с нови хора. Освен това говорете за себе си, за успехите си и амбициите си.