Декември е тук. Най-приказното време от годината. Месецът, в който може би най-често споменаваната дума е “подарък”. Но какъв е всъщност най-хубавият подарък? От какво наистина имат нужда близките ни, а и самите ние?

Хармония, грижа, релакс, мил жест.

За щастие, е напълно реалистично да поднесеш всичко това на роднините и приятелите си, при това в красива подаръчна кутия.

Това е възможно, благодарение на Letique - нов луксозен бранд за висококачествена козметика. Марката е известна с ефективните си антицелулитни продукти, изкусителни скрабове, страхотните си продукти за лице, както и с премиалната серия за коса Letique, която стимулира растежа.

Този сезон на Letique.bg ще откриеш специални подаръчни кутии, пълни с висококачествена козметика, нежни сребърни бижута, вълнуващи романи и завладяващи сетивата ароматни свещи. С тяхна помощ, близките ти дами ще могат да се насладят на релаксиращи ритуали, прекарвайки качествено време в грижа за себе си. Сред комплектите има страхотни решения за подарък за майка, дъщеря, приятелка, колежка, роднини. С кутиите на Letique припомняш на най-специалните жени в живота си, че трябва да се грижат освен за всички останали и за самите себе си.

Докато избираш подаръци за хората около себе си, харесай комплект и за себе си от тук. Сподели ни кой е той във формата по-долу. Трима от вас ще спечелят комплект по избор. Играта продължава до 16.12, а печелившите ще изтеглим на 17.12. Желаем ви успех!

Играта вече приключи и победителите са: Цветослава Ангелова Ангелова, Елица Георгиева, Зорница Кюркчиева. Честито!