Всеки ден е ново начало, изпълнено с различни приключения. Всеки ден е едно мини пътешествие, което ни носи огромна палитра от емоции. Хубаво е да знаем, че можем да разчитаме на една малка джаджа, която винаги ни носи успокоение и ни дава точно това, от което се нуждаем.

Разбира се, става дума за необходимия на всички ни смартфон. Устройството, което е само на една ръка разстояние, а ни дава достъп до целия свят. Малко по малко, с всеки изминал ден смартфонът ни се превръща във все по-неизменна част от ежедневието ни. 

Моят смартфон, моят малък прозорец към света

Всяка моя сутрин започва с алармата на телефона. Независимо колко любима песен избирам за събуждане, тази част от деня никога не ми е приятна. Познато, нали? Все пак със силата на волята успявам да отворя очи и да се преборя с огромното желание да остана в топлото легло. Веднага грабвам смартфона, за да проверя за интересни новини. За помощ в тази задача мога да разчитам на Samsung Members – приложение, което е създадено специално за улеснение на всички потребители на Samsung Galaxy устройства на южнокорейския гигант. 

Именно Samsung Members е мястото, където мога да открия полезни новини по актуални теми от дигиталния свят и какво ново ни очаква. Отделям 10 минути, за да мога да се заредя с кофеин за дългия ден и да раздвижа мозъка си с интересно четиво.

Работата не чака никого

След това идва ред на избор на тоалет за деня. Е, няма как да не щракна поне няколко снимки, за да мога по-късно да се похваля на приятелки какви разкошни обувки си имам. Понякога изборът на идеален ъгъл за снимката не ми се получава много добре. Но за сметка на това, в Samsung Members винаги мога да открия полезни съвети как да боравя с висококачествената камера на смартфона. Нанасям бърза корекция в снимката и тя е готова да бъде показана в социалните мрежи.

Крайно време е работният ден да започне. Но преди да се потопя в задачите, отново се допитвам до приложението, за да бъде устройството ми оптимизирано с фунцкията Get Help и да работи безотказно. По този начин си спестявам доста време и... да, нерви.

Много жени на едно място

С приятелките ми имаме запазен ден от седмицата, който е посветен само на нас. Това е времето, когато можем да се наговорим до насита, да обменим интересни новини и просто да се забавляваме. А когато много жени се съберат на едно място, неминуемо се стига и до темата за модата. Откакто използвам Samsung Members получавам актуална информация и достъп до ексклузивни намаления в някои от най-големите онлайн магазини – Answear.bg, Tripin’. Все пак пазаруването е не просто необходимост, но и терапия. А когато си в крак с всички актуални промоции, шопингът става още по-приятен. 

Спокойни вечери у дома

С оглед на ситуацията напоследък, доста често вечерите си прекарвам у дома. Но пък това ми даде възможност да развия несъществуващите ми готварски способности. Благодарение на Samsung Members не прекарвам дълго време в чудене какво и как да сготвя. Приложението ми дава свежи и интересни идеи за рецепти, от които мога да си избера.

Забързаното ни ежедневие е добре познато на всеки от нас. Но когато можем да разчитаме на верен съюзник, който е постоянно под ръка, всички задачи стават малко по-леки. За мен Samsung Members се превърна в приложение, което е на разположение през целия ден и ми помага по всевъзможни начини.