Ако искате да имате успех с лунната диета и обещаващото сваляне на килограми, което тя ни предлага, то ви съветваме да прочетете внимателно информацията, която ще ви представим.
 
Промените в астрологията влияят на живота ни по един изключително позитивен и незабележим начин. Новата луна и пълнолунието са една добра възможност за отслабване и изчистване на тялото ни от токсичните вещества, които животът ни сервира.
 
Всичко, което диетата изисква от вас е да следвате фазите на луната и да пиете много течности. Според диетолозите при пълнолуние и новолуние телата ни следват ритъма, който се диктува от фазите на луната, същият този ритъм, който влияе на приливите и отливите, помага на телата ни да разграждат мастните клетки и стимулира отстраняването на метаболитната течност.
 
Как започнете? Диетата продължава 36 часа, в които трябва да ограничите менюто си до течности, градинарски бульони и супи. Пийте много вода по време на периода на гладуване, така резултатът ще е по-ефективен. По време на лунната диета избягвайте цигарите, дъвките, млякото и алкохола. 
 
Приготвили сме ви календар с фазите на луната през 2013г. Започнете гладуването всеки път, щом луната влезе в нова фаза. Дните, в които ще трябва да сте на течен режим са 4 на месец или 1 ден от всяка седмица.
Трябва ви много воля и разбира се – бульони. Освен сваляне на няколко излишни килограми, лунната диета помага и за по-чиста кожа. При правилно й, можете да свалите от 1 до 3 килограма на пълнолуние.