Ех… лятото! Всички го обичаме и с удоволствие попиваме от неговата лежерна енергия. Лятото е бавно и непринудено, нищо не е на всяка цена и всичко е леко. Но, идва момент, в който трябва да забравим за почивката, да изтупаме морския пясък от краката си и да се върнем в града.

Често след летните емоции, първите дни в града ме карат да се чувствам сякаш съм на въртележка, която се върти с по-висока скорост, но никой не ме е предупредил за това. Срещи, ангажименти, задачи, обаждания… да не забравяме и близките, които също имат нужда от моето внимание и грижа. Всичко това се стоварва върху мен и ме кара да мисля, че имам нужда от асистент, за да се справя с всичко както трябва и навреме. За щастие… имам такъв. Новият Samsung Galaxy Z Flip5.

Помня първия си телефон от така наречените модели „с капаче“. Само с едно движение отваряш, провеждаш разговор, затваряш и прибираш. А, когато е прибран, той прилича по-скоро на бижу, отколкото на телефон. Е, Samsung Galaxy Z Flip5 само наподобява онези телефони, на които толкова много се радвахме тогава, защото е много повече. Той е истински асистент, който прави живота ми по-лесен.

Дизайн, създаден да привлича вниманието!

Като заета жена, веднага бях привлечена от дизайна на новия модел. Създаден с по-голям външен екран (за да може да използваш любимите си приложения без да се налага да отваряш телефона си), Samsung Galaxy Z Flip5 ми позволява да извадя на преден план най-използваните от мен уиджети и да имам незабавен достъп до тях винаги, когато се налага. Така например, само с едно плъзване по екрана лесно мога да отговарям на важни текстови съобщения дори в движение, с помощта на Quick Reply. Мога лесно да отворя календара си и да прегледам ангажиментите, които имам, или пък да си пусна музика, докато отивам да взема децата от училище. И всичко това с едно натискане на невероятния Flex Window, който е цели 3,4 инча.

Приложения за всеки вкус

Понякога в забързаното ежедневие се чудя, как са живели хората едно време, когато е нямало телефони и, когато технологиите не са били толкова развити. Днес използвам телефона си за какво ли не: благодарение на Google Calendar мога да следя ангажиментите си и да бъда винаги точна за работните срещи или рождените дни, на които са канени децата. Но, когато трафикът е натоварен, това не винаги е възможно. Така на помощ идва Google Meet, който ми позволява да не пропускам срещите си, дори да не успея да стигна навреме. Ако пък трябва да отида до място, което не ми е познато, Google Maps е моят най-верен помощник. А, ако видя нещо, за което трябва да разбера повече, като например: „Кой е този паметник, покрай който минавам всеки ден, но чак сега забелязвам?“, Google Lens веднага идва на помощ. Просто насочвам към обекта, който ме интересува, и веднага получавам нужната информация! Не е ли страхотно?

Камера, която ме превръща в модел!

Като всяка жена, обичам да изглеждам добре, независимо дали отивам на работна среща, излизам с приятелки или с любимия. И, когато наистина изглеждам добре, обичам да се снимам. И тук камерата на Samsung Galaxy Z Flip5 е нещо, което напълно промени идеята ми за красиви снимки. Вече си правя селфита без дори да държа телефона си, благодарение на Flex Cam. Просто поставям телефона си в полуразгънато състояние, правя крачка назад и желаната поза. И хоп, снимката е готова! Но не само това, тя е изключително ясна, тъй като е снимана със задната камера и е добре фокусирана! Защото, нека си призная, ръцете ми често треперят докато правя селфи. Тази функционалност на Samsung Galaxy Z Flip5 ми позволява и да снимам всички свои приятели в групово селфи, без да има отрязани от снимката лица или някой да играе ролята на статив.

В забързаното ежедневие на града, в което се опитвам да изпълнявам по няколко задачи наведнъж, Samsung Galaxy Z Flip5 е помощникът, без който не бих могла да се справя. С него съм организирана в работата си, винаги точна и дори ми помага в отношенията ми с близките за мен хора. А, благодарение на невероятния си дизайн, когато е в ръката ми, той наподобява бижу, което ме кара да се чувствам стилна. Samsung Galaxy Z Flip5 е елегантното допълнение към арсенала на всяка дама, която търси ценен асистент, на когото може да се довери в ежедневието си.