Преди броени дни основателят на форума Webit Д-р. Пламен Русев обяви създаването на IPO (първично публично предлагане), което ще се състои на БФБ на 6 юни 2022 с абревиатура WIN (Webit Investment Network)

Повече информация може да видите на: WIN (www.webit.network)

Компанията WIN е специално учредена, за да придобива дялове от стартиращи бизнеси - финалистите на програмата за стартиращи бизнеси Webit Founders Games. WIN дава възможност на всеки един човек да инвестира в бъдещите Google, Amazon, SpaceX, Apple.

„Това което ние създаваме сега, е иновативен подход към бъдещето, с други думи създаваме едно ново бъдеще”, обясни Пламен Русев, инвеститор и предприемач.

До този момент заявената сума, само от регистриралите се от сайта е 4'846'360. По закон, Win може да алокира не повече от 5 887 999. Webit Investment Network (WIN) ще се даде възможност на всеки човек да инвестира в стартиращи, технологични бизнеси с голям потенциал. До 6 юни всеки има право да заяви дори и 10 акции от 10,5 лв и да стане част от глобалния проект и да получи икономически интерес от успеха на Webit и WIN.

Остават още 5 дни до IPO-то на 6 юни 2022. Ако желаете да заявите покупка на акции от WIN, може да го направите на този линк: www.webit.network

На 28 юни в София Tех Парк ще се проведе лятното издание на Webit Impact Forum. Посланието на форума е "Инвестирай бъдещето си" като сред темите са “отговорните финанси”, ESG и устойчиви бизнес решения, иновации в здравеопазването, финансите, транспорта и много други.

Станете част от най-мащабния форум за иновации и технологии, където ще се срещнете с целия бизнес елит на България, иноватори, инвеститори, политици и стотици международни гости и топ лектори от цял свят.

Част от Webit е и най-голямото в света състезание за стартиращи компании Founders Games, за което ежегодно кандидатстват над 4000 стартъпа от целия свят, които се оценяват от международно жури от топ инвеститори в различни вертикали. Общият награден фонд на състезанието за тази година е 6 млн. долара - нещо невиждано до този момент и с потенциал да се разраства още повече в следващите си издания.

Не пропускайте възможността да станете част от това глобално събитие! Посетете сайта ни и резервирайте своето участие сега: https://www.webit.org/