За първи път в историята на БФБ камбаната напуска сградата на Борсата

На 28 юни (идния вторник) от 10:30 часа ще бъде откриването на лятното издание на Webit Impact Forum. На сцената заедно с основателя на Webit Др. Пламен Русев ще бъде и изпълнителният директор на Българската Фондова Борса доц. д-р Маню Моравенов. Заедно ще приветстват всички гости и ще ударят камбаната, с която се открива Борсата, а с нея вторичната търговия на акции на Win (Webit Investment Network).

Никога в историята на БФБ, камбаната не е напускала сградата и първият път ще бъде на сцената на Webit. Това е знаково послание към всички предприемачи в България и възможностите, които борсата предоставя за тях. Това е знаково и за началото на търговията на акциите на WIN (Webit Investment Network), чието IPO беше едно от най-успешните с над 240% презаписване и то само преди няколко седмици.

В рамките на водещия форум за иновации, предприемачество, медии и реклама - Webit ще говорят представители на световни компании, учени и топ 60 предприемачи, които на живо ще бъдат оценявани от стотици инвеститори и ще се борят за най-голямата награда за иновации и устойчивост в света от 6 милиона.

Билетът за Webit ви дава достъп до:

2 паралелни сцени (основна сцена и зала Иновации, на която ще видите бъдещето + хората, които го създават и инвестират в него); Вижте програмата онлайн

специална, официална церемония за връчване на най-голямата награда за иновации и устойчивост в света от 6 милиона;

зони за бизнес контакти;

достъп до app за срещи между основатели и инвеститори (за компаниите от Founders games);

обяд, с любезното съдействие на мастър шефовете от RepEat и салати от Кенар;

коктейл и нетуъркинг след церемонията със селектирани вина Enira от Bessa Valley;

Вие можете да закупите своя билет за форума тук!