Нов месец - нови възможности. И въпреки че някои от тях може да не са от най-приятните, по-добре е предварително да се подготвите за резки обрати на съдбата.

Някои вярват, че времето за промяна е пролетта и в най-лошия случай лятото. Но есента е също толкова подходяща за преминаване през трансформация. В крайна сметка това е времето за сбогуване с това, което вече е отживяло и подготовка за новия сезон, следващата пролет и следващото лято, което ще дойде след продължителния студ. През септември 2024 г. мнозина ще започнат не само нова учебна и работна година, но и нов живот, дори ако в началото може да изглежда, че това изобщо не е това, което бихте искали.

Дева

През септември 2024 г. представителите на зодия Дева ще бъдат изправени пред сериозни житейски турбуленции. Добри или лоши?.. Е, не можете да кажете това веднага, но промените ще се окажат значителни и ще преустроят живота ви. Тези, които са във връзка, ще изпаднат или в трудна, или в изключително приятна ситуация. Вашият партньор може да реши да изведе връзката на следващото ниво и да предложи брак, ако все още не сте женени. Или може да се случи обратното - шумна раздяла без шанс за подновяване на връзката.

Както отрицателните, така и благоприятните резултати по един или друг начин ще доведат до вътрешна криза, защото животът ще се промени. Но не трябва да се страхувате от промяната, по-добре е да я приемете напълно, така че процесът да не е толкова болезнен.

Козирог

Напоследък не сте разбрали накъде да отидете, но през септември 2024 г. всичко ще се промени. Правилният път ще се появи точно пред вас, но решението да промените коренно живота си все още ще бъде във вашите ръце. Не е изключена възможността за преместване или смяна на работа, но в началото всичко това ще ви изглежда като огромен стрес, а не като нова отворена врата, зад която се крие шансът ви за по-добър живот. Страхът трябва да бъде загърбен, за да не пропуснете шансовете, които съдбата щедро ви предоставя.

Звездите ви съветват по възможност да отделите време за себе си, защото само така ясно ще разберете към какво се стремите и как да постигнете желаното. Можете да кажете, че всичко, с което сте свикнали, ще бъде обърнато с главата надолу, но това е необходим изход от зоната ви на комфорт, без който просто не можете.

Водолей

Водолей, промените, които могат да ви се случат през септември 2024 г., може да донесат повече лошо, отколкото добро, но отказването от играта и избягването на предопределеното най-вероятно няма да проработи. Тези, които са във връзка от дълго време, могат да станат жертви на грандиозна измама и това завинаги ще промени обичайната рутина и ред на нещата. Септември 2024 ще бъде време на лична трансформация за вас, което най-вероятно ще бъде изключително болезнено.

Време е да се сбогувате с тези, с които вече не сте на един път, в противен случай просто няма да има къде да дойде новото и приятно. Но, повярвайте ми, вие ще харесате какъв човек ще станете, ако успешно устоите и приемете всички удари на съдбата с високо вдигната глава. В началото на есента на 2024 г. ще трябва да изберете себе си и да се освободите от илюзиите, които са ви попречили да вземете правилните решения.