Летище "Хийтроу" представи новата си коледна реклама, в която главна роля имат отново познатите герои от миналогодишната празнична кампания - познатите мечета. В новото видео се разказва историята на един 50-годишен романс между двете мечета на историческия Терминал 1 - Дорис и Едуард Блеър.

Видеото ни отвежда в далечната 1967 г., когато Едуард се запознава с младата Дорис, която е стюардеса. Цели 50 години по-късно - любовта им е още по-силна, а най-голямото доказателство за нея е голямото семейство, което имат. 

Основното послание на създателите на видеото, е най-важната мисия на Коледа - да бъдеш обграден от любовта и топлината на най-близките ти хора! Видеото е озвучено от песента на Петула Кларк "Couldn't Live Without Your Love". 

Любопитен факт е, че голяма част от кадрите са заснети на самия Терминал 1 на летището, който затвори за пътници през 2016 г. Освен това, British Airways предоставя истински BOAC самолет, ретро униформи на стюардеси и допълнителни исторически детайли, за да се създаде още по-невероятен ефект.

Убедени сме, че краят ще ви трогне до сълзи...