Нежност, красота и изящество - жената е въплъщение на всичко това. Днес, на най-женския ден от годината, можем да покажем колко много означават дамите в живота ни. 

8-ми март е денят, когато подаръците казват повече от хиляди думи. Разбира се, на почит са майките, любимите ни половинки, както и всички скъпи на сърцето ни жени.

Но как да засвидетелстваме любовта си с подарък и какъв трябва да бъде той? Именно това е въпросът, който най-често си задаваме на осми март. 

За да ви улесним в избора и да зарадваме подобаващо всички специални дами в живота ни, сме подготвили списък с подходящи идеи за подаръци. Подаръци, които ще превърнат днешния ден в незабравим празник. 

Вкусно изкушение

А защо да не поглезим любимите ни дами с любимо лакомство. Няма съмнение, че шоколадът е десертът, на който никоя дама не може да устои. Изборът ни е богат и от специална селекция - с бадеми или с лешници, тъмен, бял или млечен - шоколадът може да ни изпрати на околосветско пътешествие само след една вкусна хапка.

Феерия от цветя 

Цветята са сред задължителните подаръци на най-женския ден от годината. А месец март е и времето, когато природата се събужда от сън с разноцветни лалета. 

Лесно е да се развихрим с избора и да аранжираме сами букет, с който да изненадаме и впечатлим.

Култ към красотата

Всяка дама обожава да се глези и се стреми да изглежда винаги добре. Добрата новина е, че именно такъв тип подарък е идеален за всяка представителка на нежния пол.

Специалистите все по-често съветват да не пренебрегваме противостареещата грижа и кремовете с Q10 са идеални за целта. Дневен или нощен? Двата варианта са чудесна комбинация. 

Нестандартен подарък за повече вкусни спомени

Представете си следната картина - неделя сутрин, цялото семейство се събужда и всички са по пижами. Първият въпрос, който вълнува всички е: "Какво има за закуска?".

 

Точно това е моментът, когато всички заедно можем да си организираме сутрешен маратон по готвене на различни вкусотии. Понички или белгийски гофрети? Лесно е да ги приготвим, когато имаме за помощник гофретник 3 в 1 с различни приставки - за гофрети с мотиви, понички или белгийски гофрети. 

А когато става дума за Деня на жената, можем самите ние да се нагърбим със задачата по приготвяне на закуска, за да може любимата ни жена, майка или приятелка да се отпусне и да се наслади на вкусното похапване.

За специалните моменти

Кристални чаши, приглушена светлина и вкусна вечеря - какво е единственото, което липсва? Чаша розе, което да изостри сетивата ни, за да се насладим на всяка вкусна хапка и да запомним красивата вечер. 

Сомелиерите съветват да избираме сухо розе, ако сме почитатели на цитрусовите и плодови нотки. Лесно е да го познаем по светлия цвят. А по-тъмните на цвят се отличават с вкус на касис и ягода. 

 

Изненада като от коприна

 

Пролетта наближава, а заедно с нея всяка дама полага специални грижи и за външния вид. През студените месеци кожата е подложена на големи изпитания и в резултат не е толкова сияйна и хидратирана, колкото ни се иска. Маслото за тяло е решение, на което се доверяват много жени, а и играе ролята на чудесен подарък.

 

Можем да покажем любовта си към важните жени в живота ни, като им подарим и комплект масла за тяло, които ще преобразят напълно нежната кожа. Кокос, манго или какао? Всеки един от тези аромати извиква прекрасни спомени в съзнанието и превръща грижата за кожата в прекрасен ритуал.
 

Осми март - денят, в който всяка дама трябва да се чувства като кралица често е съпроводен и от тревоги, свързани с подаръците, които да изберем. Тази година ви предлагаме да се отпуснете и да се спрете на подаръци, които наистина ще бъдат оценени.

А най-хубавото е, че можем лесно да открием всички тях от 8.03. в Lidl. Ето как можем лесно да съчетаем пазаруването за дома с избора на страхотни подаръци, с които да засвидетелстваме любовта си към всички любими жени.

И не забравяйте - 8-ми март е празник на всички жени и всички те заслужават подаръци.