За първи път в Банско хотел предлага пакет Ultra All-inclusive, който включва непрекъснат/ неограничен достъп до храна и напитки 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Всички гости на “Гранд хотел Банско” вече могат да се възползват от услугата, която е от ново поколение, обяви Милена Антова, генерален мениджър на веригата хотели “Гранд хотел Банско” и “Гранд хотел Свети Влас” Emirates Apart Residence в София.

“Менюто Ultra All-inclusive 24/7 е съставено от качествени и разнообразни храни и напитки. Стремежът ни е да гарантираме на нашите клиенти комфорт и удоволствие по време на целия им престой. Затова, освен ресторанта, тази услуга обхваща лаундж бар и зоната около басейна, за да се осигури пълен релакс, без нашите гости да са ангажирани с каквито и да е допълнителни плащания.”, коментира Антова. Посетителите имат възможността да се насладят на сезонни плодове, топли и студени закуски, американски палачинки, сандвичи, пици, дребни сладки и соленки, пуканки, сладолед, алкохолни и безалкохолни напитки, сокове и коктейли.

На този принцип работят много хотелски комплекси по света, но у нас тя е все още сравнително нова. По нашето Черноморие тя е въведена частично, защото има времеви ограничения, като в повечето случаи важи до 02:00ч.-03:00ч. през нощта. В “Гранд хотел Банско” няма такива ограничения. Клиентите буквално имат денонощен достъп до голям избор от салати, предястия, богат избор от българската и международна кухня. “Децата са в нашия фокус, защото осигуряването на инфраструктура за тях е съществена част от една пълноценна семейна почивка. Погрижили сме се пакетът Ultra All-inclusive 24/7 да включва също така детско и бебешко меню.“, поясни генералният мениджър на “Гранд хотел Банско” Милена Антова. Всъщност Ultra All-inclusive 24/7 предлага всичко, за което едно семейство мечтае - много забавления, излети в планината, детски пуул партита и десетки други ежедневни развлечения както за големи, така и за малки.

Ultra All-inclusive 24/7 включва още една изненада. Всеки е наясно, че когато човек отвори минибара в стаята, това удоволствие се заплаща допълнително. Вече не стоят така нещата в “Гранд Хотел Банско”. При новия пакет, консумацията на съдържанието от минибара също е безплатна, което ще направи престоя още по-приятен и без да е необходимо да плащате излишни сметки при напускане.

Хотелът поддържа отличната стратегия и насочва вниманието си отново към българите. Разбира се сигурността на гостите е основен приоритет в работата при условия на световна пандемия от COVID-19. Хотелът посреща с най-безопасните условия, стандарти за хигиена и противоепидемични мерки. Банско и красивата планина Пирин са рай и прохлада през лятото, което ги поставя на водещо място при избор на почивка и в топлите дни.