България е една от първите държави, която се включва в новата инициатива на Viber - употреба на ботове, които да правят по-лесна връзката между бизнеса и неговите потребители. Така приложението за комуникация стана част от глобалната тенденция за все по-масово използване на ботове, каквито вече съществуват във Facebook. 

Новата услуга бе представена на специално събитие в началото на месец ноември, а сайтът, който събира всички промоции на едно място VsichkiOferti.bg е сред първите, които създадоха собствен бот. Той улеснява допълнително търсенето на оферти, което вече можете да правите докато сте на опашка или на път в автобуса, при това директно от приложението, с което комуникирате ежедневно със своите приятели и близки. Предложенията, които връща ботът, са от секция най-горещи в сайта, което автоматично ги прави най-добрите оферти, които се предлагат в момента. 

В момента най-търсени са ваучерите с намаления за Коледа, Нова година, ски и СПА почивки, както и Еко туризъм, затова и за тях са предвидени специални бутони за директен достъп, които можете да прегледате само на един клик разстояние. 

Новата функция е налична с Viber 6.5 за iOS и Android, а съществуващите публични чатове могат да бъдат открити в секцията Public. 

Публичният акаунт и чат-бота на VsichkiOferti.bg във Viber са достъпни на адрес: http://www.viber.com/vsichkioferti.bg.