И ето, че отново дойде време за най-романтичния празник от годината. Традицията повелява на Св. Валентин витрините на магазините да бъдат пищно декорирани с всякакви червени и розови сърчица и панделки, ресторантите да предлагат специално романтични меню за двама, а скоростта, с която се запазват резервации в хотелите, да расте по-бързо, отколкото можете да произнесете името на празника. Тъй като сме наясно колко трудна и сложна задача е изборът на перфектния подарък за вашата половинка, мили мъже, заедно с дамите от екипа си позволихме да направим подробен списък от подаръци, които няма как да не впечатлят избраницата на сърцето ви. От вас се изисква само да се спрете на точния и да запомните още нещо много важно - без значение кой ще бъде подаръкът, на който ще се спрете, дамата до вас повече от всичко би желала да ѝ показвате и доказвате колко специална и обичана е във всеки един миг, не само на определен ден!

Подарете ѝ грижата, от която се нуждае

Коя дама не мечтае да изглежда перфектно в очите на любимия си... А здравата, възстановена, защитена, хидратирана и блестяща кожа са именно в основата на безупречната ѝ визия. Затова зарадвайте своята половинка със Стягащ крем с морски Еластин, който освен че ще изглади и уплътни кожата ѝ, ще възвърне и нейната еластичност, а активните съставки като хиалуронова киселина, шафраново масло, алое, жасмин, морска ДНК и сквален ще разкрият естествената красота на вашата любима. Тази, в която сте се влюбили! Само сега, специално за празника той е на нова изкушаваща цена.

Дарете я с незабравим комфорт, мекота и нежност

Сигурни сме, че повече от всичко сутрин, тя обожава да се излежава, сгушена в прегръдките ви! Но за да бъде насладата ѝ пълна, от огромно значение е тя да се събужда отпочинала и заредена с енергия за предизвикателствата на новия ден. Затова ви препоръчваме да я зарадвате с най-пухкавия и комфортен комплект Дормео Добро утро възглавница и завивка. И двете страни на завивката са невероятно меки и приятни на допир, а специалният дизайн от цветната страна, която се предлага в бледо розово, нежна ванилия и бял крем, гарантирано ще я накара да се чувства така, сякаш в ръцете си има всичко, от което се нуждае! 

Подарете грижа за очите

Знаете ли, че влюбените продължават да виждат образа на любимия(та) и със затворени очи, тъй като мозъкът поддържа за по-дълго чертите на лицето и усещанията, предизвикани от докосването? Запечатайте образа като от първия ден, в който се запознахте и подарете на половинката си едновременно стилен, модерен и практичен подарък от оптики GRAND Optics & JOY Optics. Гарантираме ви, че ще я разтопите със своето внимание и досетливост!  

Подарете ѝ повече увереност

Плътни, изразителни и изкусителни - миглите са изящество, за което мечтае всяка дама. За съжаление, не всяка е благословена с тях. Ако вашата любима винаги е искала да има плътни, дълги и извити мигли като на Адриана Лима, то Св. Валентин е точният момент да я зарадвате с продукт, с чиято помощ да стане още по-неустоима за мъжките очи! Запознайте се със Серума за мигли Бонилаш. Дерматологично и офталмологично тестван, той доказано сгъстява, подхранва, предотвратява загубата и стимулира растежа, подсилвайки естествения им цвят. 

Поглезете я с мехурчета

Казват, че хубавото виното е като хубавата жена - изисква внимание и отношение, а вкусът ѝ остава задълго, след като вече си е отишла. Покажете на своята избраница колко специална и важна е за вас, като избягате от стереотипа тя да ви подари вино и го направете вие. Препоръчваме ви да се спрете на Естествено пенливо вино Екстра Драй Розе или Естествено пенливо вино Брут на сгушената в полите на Родопската яка Вила Юстина. Техният прекрасен цвят, интензивна игра на фини мехурчета, свеж плодов аромат и хармоничен, изискан и богат послевкус ще превърнат виното от трапезно питие във вашата нова обща страст!

Подарете ѝ най-вкусните палачинки на света

Освен с множеството сърчица, рози и валентинки, неминуема част от всеки празник на влюбените са сладките изкушения. Защо тази година обаче, не надминете очакванията ѝ и вместо шоколад не ѝ подарите Делимано 
Utile Електрически уред за палачинки, с който да приготвя любимата си закуска за нула време, при това без капка олио! Само си представете апетитния аромат, промъкващ се в спалнята, който ви буди и нейната усмиква... Убедихме ли ви вече? 

Подарете ѝ целувка

Няма дама, която да не обожава разкрасителните процедури и всички онези женски глезотийки, които ѝ помагат винаги да бъде в пълния си блясък. И тъй като Св. Валентин е синоним на любов, а любовта на целувката между двама души, последният, но не и по-значимост, подaрък, който е в списъка ни е малко по-различен и ще се грижи за устните на вашата половинка. Обемният филър за устни на Pharma Hyaluron изпълва устните и те стават по-плътни и изкусителни. Фармацевтичният хиалурон в него се комбинира с така важните за кожата липиди и допринася за допълнителния им обем, придавайки блясък, мекота и засилвайки естествения цвят на устните. Чудесен подарък, нали?