Може би и тази есен ще останеш сама.

Може би и тази есен няма да срещнеш любовта.

Може би...

Може би това няма да е сезонът, в който да търсиш някой, в когото да се влюбиш. Сезонът, в който да се фокусираш повече върху себе си и да обърнеш внимание на личностното си израстване. 

Може би ще е сезонът, в който да започнеш да режеш връзките си с хора, които влияят негативно на емоциите ти, на мислите ти, на живота ти. Сезонът, в който да си тръгнеш от тези, които не те заслужават до себе си.

Може би ще е сезонът, в който да станеш малко по-голям егоист. Сезонът, в който да се погрижиш за собствената си усмивка и собственото си щастие. 

Може би ще е сезонът, в който да започнеш да правиш това, което винаги искала да си правиш. Сезонът, в който да спреш да губиш времето си за нещата, които не искаш да правиш.

Може би ще е сезонът, в който да започнеш да преследваш мечтите си, които изостави преди толкова много сезони. Сезонът, в който да си спомниш коя си.

Може би ще е сезонът, в който да продължиш напред с живота си. Сезонът, който ще те приближа до човека, който ще бъде твоята опора, а не твоят товар.

Може би ще е сезонът, в който да сложиш край на старото, за да освободиш място за новото. Сезонът, в който да започнеш начисто...

Може би това ще е есента, която ще те промени. 

Автор: Ай. Дж.