Всъщност можем да разберем много за себе си, ако се замислим какви лица ни привличат, а този тест е базиран на характерни черти на лицето, които ние подсъзнателно свързваме с определени качества.

Разгледайте тези снимки. Кое лице ви изглежда най-привлекателно? Мислете за това с кого от тези хора бихте искали да разговаряте.

Избрахте ли? Нека разберем какво означава отговорът ви:

Лице №1

Този човек обича да изпипва детайлите. Има силна воля, за което съдим по формата на устните му. Той е много директен, но и чувствителен.

Какви хора са привлечени от такова лице?

Продуктивните и спокойни хора. Хората със силна воля се привличат на подсъзнателно ниво. Ако този човек ви се е сторил най-симпатичен, най-вероятно и вие сте силна и решителна личност.

Лице №2

Това лице говори за упоритост и непримиримост. Мудните хора с флегматичен характер се плашат от такива лица. Очите и челото ни карата да си мислим, че тя е много интелигентна, а леката усмивка показва, че може да контролира емоциите си, когато се налага.

Какви хора са привлечени от такова лице?

Според психолозите такива лица привличат спокойни и разсъдливи хора, които могат да се владеят и обикновено постигат всичките си цели.

Лице №3

Хората, които имат малка брадичка обикновено са нетърпеливи, но имат добра душа. Този човек е сърдечен и има положително отношение към живота. Формата на устните показва, че предпочита да се справя сам с трудностите.

Какви хора са привлечени от такова лице?

Тези спокойни, тихи добряци привличат два типа хора: също толкова спокойни и добри като тях, или хора, които искат да се възползват от доброто им сърце. Ако сте избрали този човек от всички други, вероятно обичате да манипулирате околните.

Лице №4

Този човек е смел, страстен и напорист. Вероятно е високо интелигентен. Заострената брадичка означава, че е идеалист. Той обича да прави нещата веднага и мрази да протака.

Какви хора са привлечени от такова лице?

Смели и сериозни хора. Слабохарактерните не биха имали куража да се изправят срещу такъв човек. Ако сте избрали това лице, вероятно сте силна, строга и упорита личност.

Лице №5

Квадратната челюст показва силен темперамент в съчетание с непокорство и упоритост. Големите очи се свързват с емоционалност и чувствителност. Устните обаче говорят за сериозно отношение към живота.

Какви хора са привлечени от такова лице?

Според психолозите силните, но чувствителни хора привличат мили и сърдечни личности, които имат нужда от закрила. В този случаи противоположностите се привличат и образуват един добър екип.

Лице №6

Овалното лице с по-заострена брадичка показва креативност, чувственост и емоционалност. Според експертите такива хора са доста хитри. Голямата уста означава, че тя е невнимателна, но не обича да променя решенията и мнението си.

Какви хора са привлечени от такова лице?

Най-вероятно имате творческа професия или притежавате скрит талант. Вероятно сте мил и сговорчив човек с богата душевност.

Лице №7

Големият нос се свързва с финансови проблеми. Брадичката разкрива голям инат, логически начин на мислене и самоувереност. Вероятно тя е била доста срамежлива като малка. Формата на устните показва, че е убедителна и може да влияе на другите. Тя е много практична.

Какви хора са привлечени от такова лице?

Тихите прагматични хора, които знаят какво искат. Но освен това вие сте мил, добродушен и весел човек, просто понякога ви трябва време да се отпуснете. Имате силна воля и умеете да се адаптирате към промените.

Лице №8

Хората с такава форма на лицето са миролюбиви. Те обичат комфорта, приятната компания и простичкия начин на живот. Не искат да бъдат известни. Голямата и изразена брадичка показва увереност и добра физическа форма. Дълбоките бръчки около устните подсказват, че човекът е сърдечен и комуникативен. Късите вежди сочат, че може да е малко импулсивен.

Какви хора са привлечени от такова лице?

В този случай сходните характери се привличат. Вероятно и вие сте добър, миролюбив и забавен човек. Обичате да сте сред хора и сте много общителна личност. Ако пък сте по-скоро интроверт, вероятно сте харесали тази снимка, защото търсите топлина и спокойствие.

Лице №9

Дългите симетрични вежди показват висока интелигентност. Формата на лицето сочи, че този човек е много спокоен и не обича радикалните промени в живота си. Той може да е художник или учен. Носът и очите показват, че има силен характер. Бръчките около носа подсказват, че е преминал през труден период в миналото.

Какви хора са привлечени от такова лице?

Ако сте избрали този човек, вие също сте креативен и спокоен човек, който се чувства добре в тялото си и е в хармония със света. Вероятно сте състрадателна и чувствителна личност, която умее да разгадава околните.