Без значение дали един хороскоп е верен или не, той винаги представлява интерес за жените. Аз лично не познавам представителка на нежния пол, която като види секцията с хороскопи било то в сайт, списание или просто по телевизията, да не се заинтересува какво й говорят звездите :)

Наскоро попаднах на много интересна страничка със забавни хороскопи и не се сдържах да не ги споделя с вас, дами.

 
Овенът е най-общо казано опасна муцуна. Притежава горещ, направо изпепеляващ темперамент. Амбициозен. Импулсивен. Нетърпелив. Свеж. Борбен. Упорит. Артистичен. Чаровен. Много силен и нахакан. Повече за Овните може да прочетете тук.

Телецът е много баровски и тежкарски знак. Той сякаш е създаден да трупа богатства и ценни предмети. В повечето случаи е спокоен и настроен доста блаженствено. Останалата част за телешката порода може да намерите тук.

Близнаци е много приказлив и общителен знак. Привлича другите с непринуденото, приветливо и лъчезарно излъчване, което притежава в изобилие.Той има за цел да изобрети нещо уникално, да създаде весела обстановка и да завърже безброй приятелства и връзки. Какво е характерно за мъжете, жените и партньорствата между представителите на тази интересна зодия, може да прочетете тук.

Ракът е много силен, издържлив и добронамерен знак. Притежава изключително фин усет и поразяваща интуиция. Само да погледне някого и да му чуе глупостите веднага разбира що за човек е и на какъв се прави, дори какви са целите му. Останалата част от рачешкия характер се намира тук.

Лъвът е много чаровен и тежкарски знак. Той е създаден да буди респект и уважение. Ако случайно не получи дневната си доза комплименти, може да стане много нервен и опасен. От какво друго се нуждаят представителите на зодията, вижте тук.

Девите са много сериозен и находчив знак. Тези люде са най-разнообразни и богати на характерни особености. Те се стараят да достигнат перфектно положение във всяка област. Обикновено достигат едно много добро интелектуално ниво и притежават богата обща култура. Дали обаче са толкова перфектни колкото изглеждат на пръв поглед, може да научите тук.

Везните са много добронамерен и общителен знак. Притежават много разум и бързо схващат секви работи. Чувството за хумор е много над средното ниво и е адски изтънчено. Умни, умни, колко да са умни? Виж тук.

Скорпионът е много силен, издържлив, агресивен и тайнствен знак. Притежава изключително фин усет и поразяваща интуиция особено за лоши неща. Винаги в живота му е бъкано от тайни и заплетени случаи. Пикантностите около тази зодия са скрити тук.

Стрелецът е страхотна мешавица от два основни компонента, които са противоположни и взаимоизключващи се. Значи от една страна Стрелецът е адски интелигентен и остроумен, а от друга толкова експанзивен, див, необуздан и откачен, че държанието му е присъщо по-скоро на някакво животно от рода на маймуните, отколкото на един възпитан и умен човек. Умен или тъп, разбери като цъкнеш тук.

Козирогът е скромен и стегнат знак. Дисциплиниран. Не обича шумотевиците. Ненавижда хората, които не разсъждават реалистично и логически. Празнодумието не му е по вкуса. Не е мързелив и винаги е готов да свърши някоя полезна работа. За да видите как се труди и в леглото, прочетете останалото тук.

Водолеят е много добродушен, оригинален, отвеян и общителен знак. Новатор. Притежава разум в излишък и бързо схваща много неща, особено ако са грандиозни щуротии. Ексцентричен. Необикновен и странен. Винаги е готов за приключения и веселби. Зодиакални знаци, с които си подхожда и другите черти, които притежава, научи от тук.

Рибите са много тайнствен, измислен и добронамерен знак. Притежават изключително развита сензитивност и чувствителност, надхвърляща нормалните граници. Предчувствието им рядко ги лъже. Много сръчни, упорити, с особено мислене и богата душевност. Повече за това с кой се имат, с кой се нямат, с кой лягат и с кой стават, четете тук.