Много артисти започват кариерата си с малки роли във видеоклипове или реклами. Първата поява на Чанинг Тейтъм на екрана буквално може да бъде пропусната!

Както може би знаете, преди световната си слава Тейтъм е работил като модел и стриптизьор. През 2000 г. се явява на прослушване и получава роля във видеото към песента „She Bangs“ на популярния певец Рики Мартин. 20-годишният Чаниг бил избран за ролята на барман с гол торс (разбира се!).

Снимките се състояли на Бахамските острови и продължили 5 дни. Младият актьор получил 400 долара за работата си. Чанинг се появява три пъти във видеото, но само за секунди, така че е лесно да пропуснете тези моменти. Ще ви улесним – кадрите с мускулестия красавец са на 1:04, 1:31 и 2:59.

Интересното е, че от пускането си видеото вече е гледано почти 70 милиона пъти, но колко хора са забелязали Чанинг в него?

Снимането с Мартин определено е помогнало на кариерата на Чанинг. След като се появява във видеото, подписва няколко договора за модел, включително с GAP, Armani и Dolce & Gabbana. Е, тогава започва и филмовата му кариера. Днес актьорът получава по-значителни хонорари - до 30 милиона долара на филм.