Симбиозата между технологиите и изкуството създаде нова тенденция, която можем да видим в много домове днес. В съответствие с този нов начин на живот, Samsung вдъхновява света, преобразявайки всичко, което до скоро смятахме за обичайно. Така, вдъхновени да създадат произведение на изкуството, което да е част от дома, компанията предефинира ролята на телевизора у дома – от скучен и монотонен, в иновативно потребителско изживяване. Традиционната телевизия остана в миналото, а телевизорът от обикновена черна кутия, използвана за гледане на телевизия и филми на стената, се преобрази в домашно забавление от ново поколение, имащо за цел да отговори на специфичните нужди и интереси и на най-претенциозния потребител.

Именно това стои зад цялостната идея на гамата лайфстайл телевизори на Samsung – иновативните устройства надграждат върху стандартните функции и внасят естетически привкус във всеки дом с неповторимия си дизайн. Изцяло предефиниращи представата за въприятие на картината, The Frame 2021, The Serif, The Sero,The Premiere и The Terrace, са създадени така, че да удовлетворят изискванията, вкусовете, интересите и стила на всеки потребител.

Изтънчен шедьовър на стената

Особено впечатлени останахме от водещия модел в гамата продукти The Frame 2021. Стартирал преди 4 години с над един милион продадени бройки, той тотално плени всички със своите функции и облик, издигащ до произведение на изкуството и най-сивото жилищно пространство. А днес The Frame 2021 е по-добър от всякога!

В борбата да създаде най-дискретния телевизор, излизал някога на бял свят до момента, от Samsung създадоха The Frame 2021, който е невероятно тънък, само 24,9 милиметра. Само си представи! А сега си представи дисплей с такава дебелина и размер 65 инча, например, да бъде закрепен на стената ти – като истинска картина... Невероятно, но факт! В епохата на индивидуализъм и персонализация, The Frame 2021 се вписва безпроблемно в градския начин на живот, като освен че изпълнява безпогрешно изначалното си предназначение, служи и като изкуство, и вдъхновение, разбивайки на пух и прах стереотипи, следвани с години.

Искаш всичко? Имаш го с The Frame 2021 - той пренаписа идеята за ненатрапчив телевизор и притежава всички онези характеристики, които ще те убедят на всяка цена да се сдобиеш с най-иновативното потребителско преживяване!

Най-тънкият дизайн за въздействащ ефект

Kрасотата на новия The Frame 2021 се крие във факта, че той е толкова незабележим, че дори не изглежда като типичния телевизор през по-голямата част от времето, a гостите ти със сигурност ще си помислят, че е част от декора на стаята. Вдъхновен от минимализма и проектиран с намерението да подобри всяко едно пространство, профилът на The Frame е умело преработен, за да бъде още по-тънък от предходната си версия, като екранът му е с 46% по-плосък за още по-въздействащ ефект. The Frame 2021 се доближава максимално до дълбочината на рамката на стандартна картина, a монохромният му гръб способства за красив изглед от всеки ъгъл.

Изкуство директно от дивана в хола

Замисляла ли си се колко готино би било, ако имахме възможност да посещаваме различни галери и музеи, без да се разправяме с досадно опаковане на багаж и блъскане със стотици хора, желаещи също като нас да видят прословутата Мона Лиза например...

Е, имаме изненада за теб - когато The Frame 2021 е изключен, той може да премине в режим на изкуство - на екрана се показват красиви произведения, а куратор на случващото се си самата ти!

Тhe Frame 2021 е не просто телевизор, той е твой личен музей, за който не е нужно да се редиш на опашка, за да си купиш билет. Той е изкуство, идващо директно до дивана в хола ти, което те пренася в една напълно нова реалност, позволява ти да надникнеш в музеи и галерии от световна класа като Прадо, Албертина и Ермитража и много други. Само сега имаш удивителната възможност да притежаваш собствена галерия от над 1400 световноизвестни творби, благодарение на Art Mode на The Frame 2021, който сега е с още по-голяма вътрешна памет от цели 6GB. Oт емблематични класики до съвременни произведения, Art Store на Samsung ще ти даде неограничен достъп до все по-разширяваща се гама от произведения на изкуствотo. Още един плюс е, че използвайки функцията “Моята колекция”, ще имаш възможността да покажеш любимите си снимки на всички. Актуализираната версия на Art Store вече предоставя и кратка информация за името на автора и заглавието на творбата, а актуалните промоции, появата на нови изображения, полезни ъпдейти и функционалности ще те държат в крак с всичко случващо се. Ако ти се сещаш за нещо по-готино от това да обогатиш знанията си в областта на изкуството, при това без да ставаш от комфортния си диван, здраве му кажи!

Потопи се в безкрайна колекция от изкуство и спомени

Все още се съмняваш в това, което ти казваме? Нека споменем още нещо важно - за да подобри изживяването при гледане, от Samsung създадоха нова QLED технология с квантови точици с над милиард цветови нюансa, a 4K резолюцията Quantum Processor, интелигентно оптимизира картината и звука, за да осигури наистина спиращо дъха изживяване при гледане.

Тhe Frame 2021 е в пълна хармония с теб

И ако до този момент телевизорите следваха водещите тенденции, правейки жертви в името на естетиката, то с началото, поставено от The Frame 2021, вече нищо няма да бъде същото. С новия модел имаш цели три възможности за поставяне, според спецификите на пространството, с което разполагаш - плътно до стената като картина, на артистичен статив – триножник или върху елегантна стойка.

Иновативен дизайн чак до опаковката

Тъй като устойчивостта е изключително обсъждана тема днес, Samsung отговори със своята еко опаковка, която издига рециклирането до едно ново ниво. „Going Green“ подхода към екосъобразни и ефективни решения, който компанията изповядва през последните години, роди идеята за екологична кутия от велпапе. Благодарение на шаблона, разположен отстрани на кутията, ти сама можеш да я превърнеш в малка масичка или къщичка за домашния ти любимец. Брандът отива още по-далеч и с иновативното зареждащо се от слънцето дистанционно, което спомага за намаляване на отпадъците от прогнозираните близо 99 млн. батерии тип ААА през следващите седем години.

Е, убедихме ли те, че на всяка цена трябва да притежаваш The Frame 2021?