Първите кадри отново бяха заснети на едно от най-красивите и магични кътчета по българското Черноморие – плаж Силистар. Водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева вече са в Царево.

Ралица Паскалева сподели: „Тази година имаме още повече и по-трудни битки. Неща, които зрителите не са гледали и в четирите сезона до момента. Стратегията ще бъде от ключово значение този сезон. Ще тестваме максимално докъде ще стигне волята на участниците”.

Водещите на “Игри на волята” този сезон ще бъдат трима. Ралица Паскалева потвърди с пост в социалните мрежи, че очаква второто си дете.

"И тази година не изневеряваме на традициите си по отношение на участниците и надграждаме. Те са много интересни хора. Освен това, самите изпитания са станали доста по-сложни от това, което сме свикнали да виждаме досега. А това ще доведе до един див пети сезон. Тази година ще се състезават доказани спортисти, хора, които следят формата от самото начало и са много добре подготвени и стратегически“, допълни Димо Алексиев.

Новият сезон на “Игри на волята” обещава още по-голяма динамика и нови екстремни предизвикателства, които ще изпитат волята на участниците до краен предел. В продължение на три месеца някои от най-подготвените за предизвикателството българи ще се борят за победа в най-зрелищното риалити в българския ефир