Джъстин Бийбър стана известен, когато беше едва на 14 години, след като музикален продуцент попаднал случайно на негови клипчета в Youtube. В течение на времето той имаше доста проблеми с папараците, които го следят непрекъснато. Миналата година певецът обяви официално, че спира да си прави снимки с фенове. Причината? "Стигна се до там, че хората дори не ми казват "Здравей" и не очитат, че аз съм човек. Чувствам се като животно в зоологическа градина и искам да запазя здравия си разум". След като ви покажем кадри от скорошно посещение на Бийбър в Австралия, ще го разберете напълно.

В интернет беше разпространен фотос, на който ясно се вижда как голяма група фенки очакват с нетърпение Бийбър, който се опитва да хапне навън, охраняван от полиция. Нещата стават още по-страшни, когато певецът решава да си тръгне от заведението, тичайки на спринт:

Следващото видео, на което попаднахме също е любопитно, на него Бийбър се обръща към феновете си с думите: "Колкото повече крещите и се държите като животни, толкова по-трудно ще ни бъде да разговаряме."

Оказва се, че някой дори се е опитал да го пипне по лицето:

Както можете да видите манията по известните личности в глобален мащаб е преминала всякакви граници ... Какво е вашето мнение по въпроса?