Най-важното нещо, което трябва да знаете за независимите и силни жени, е че имат високи стандарти за всичко. Като започнем от ресторантите, минем през приятелите и стигнем до емоционалните партньори.

Такава жена няма време за изкуствени отношения. Тя е стъпила здраво на земята, а там не намира място за несъстоятелни приятелства или негативни хора. В състояние е спокойно да премахне хора от живота си, които не отговарят на нуждите и разбиранията ѝ. Причината се крие в това, че тя знае цената си и отказва да бъде посредствена. Ако пожелае... може да има целия свят! Дори като дете е вярвала, че е създадена за изключителни неща заради бързия си ум и добрите резултати, които винаги е показвала.

Тя е мечтател, който има смелостта да иска повече за себе си. Няма как да видите подобна жена да губи време и да си позволи да е мързелива. Недопустимо е да изпусне фитнеса, стоейки с чипс пред телевизора. Ако все пак се случи, бъдете сигурни, че тя изпитва вина за изгубения ден и се старае да компенсира на следващия. Вярва, че всяко малко нещо, което предприема, е още една крачка към мечтата ѝ. И няма да позволи на нищо да я спре! Старае се умът ѝ да е зает с продуктивни неща, тъй като притежава несвършваща енергия и умее да бъде витална и привличаща.

Въпреки всички тези прекрасни качества, такава жена е несигурна... Причината се крие в желанието всичко да бъде перфектно. А за да бъде такова, тя премисля всяка своя стъпка, често се съмнява в изборите, които прави, но работи здраво, защото вярва, че един ден животът ще ѝ се отплати.

Невъзможно е да покаже всичко това пред останалия свят. Перфектната картинка, която тя представя на околните всъщност не е точно такава. Външно изглежда, че нещата винаги са под контрол и никой не може да види демоните, които се борят в нея. Още повече, че повечето хора около нея имат нужда от присъствието ѝ, защото излъчва сигурност и стабилност.

Големият проблем на такива жени е, че те имат нужда от някой, който да ги спаси. Имат нижда от някой, който ще ги окуражава и подкрепя, въпреки че изглежда, че нямат нужда от това. Защото за никого не е тайна, че тези от нас, които изглеждат най-силни, водят най-големите вътрешни битки. Със света и със самите себе си.

Колкото и сигурни да изглеждаме понякога, истината е, че всеки има нужда от любов, подкрепа и някой, който да му даде надежда и кураж от време на време. Затова ако срещнете такава жена – не ѝ слагайте етикети, а се опитайте да я опознаете и разберете такава, каквато е. Защото такава жена не е за изпускане!