Какви искахте да станете като малки? Лекарки, модели, принцеси? Е, аз имах едно-единствено желание - да бъда майка! Спомням си мига, в който преди няколко месеца видях двете чертички на теста за бременност. "Толкова бързо! Наистина ли? Ами сега? Дали всичко ще се развие както трябва? Момченце или момиченце?" Господи, това бе най-прекрасното нещо, което бях изпитвала през живота си! Толкова бях щастлива, развълнувана, леко притеснена, но и истински благодарна, че ми се случи!

Перипетиите преди дългоочакваната радост

За съжаление, през главата ми за част от секундата премина и мисълта, че на стотици хиляди жени в този момент с цялото им сърце им се иска да бъдат на мое място, но за жалост малкото им чудо все още се бави... Да, за мен нищо друго вече нямаше значение и макар изпълнена с надежда и очакване, осъзнах за първи път толкова истински за колко много двойки по света една тревога се превръща в най-ужасната и безпощадна реалност, с която трябва да се преборят... Tъжната статистика показва, че за над 250 хил. българи днес имат репродуктивни проблеми. И ако факторите са разнородни (от възрастта на двойката, начина им на живот, през стреса до множеството психологически фактори), то причините за безплодие могат да бъдат свързани с най-различни нарушения, заболявания и малоформации както от страна на мъжа, така и от страна на жената. Така, когато дълго чаканата бременност не настъпи след година опити, е добре двойката да се обърне към специалист, който да установи дали има медицинска причина за безплодието.

Доверието в лекаря, в чиито ръце сме поверили най-важното и свидно, а именно живота на нашето бъдещо дете, е от съществено значение. Центърът за репродуктивна медицина Adella Fertility Clinic предлага пълен спектър от грижи, за да може всяка двойка да се чувства комфортно и сигурно, без да се притеснява от качеството на предлаганите услуги. Разбира се, за постигане на максимално бърз и положителен резултат след съответната процедура, е необходимо клиниката да бъде оборудвана с най-съвременната апаратура, ембриологична лаборатория, операционна зала и консултативни кабинети – удобства, налични за всеки един пациент на Adella Fertility Clinic!

Освен това целият медицински екип на клиниката са опитни и висококвалифицирани специалисти, преминали обучения и специализации в престижни университети както у нас, така и в чужбина! Да, пътят към мечтаното дете може и да бъде по-дълъг от очакваното, с множество неподозирани завои, необходимост от специфични грижи, а двете чертички така и да не се появяват, без значение колко много се обичате, но най-важното е накрая да се появи още един нов живот, член на огромното семейство на Adella Fertility Clinic!

Ние даряваме живот, а ти, мило дете, си нашето общо малко чудо!

Ще се съгласите с мен, че няма по-ценен дар от едно дете! Ръководени от общата борба в името на най-светлата кауза – да се роди нов живот – екипът на Adella Fertility Clinic заедно със Списание „9 месеца“ организират второ издание на кампанията „Ние даряваме живот – II част“! Съвместно със специалистите д-р Петра Семерджиева и д-р Александър Калчев клиниката ще дари една инвитро процедура с включена стимулация на семейство с репродуктивни проблеми.

Кой и как може да вземе участие?

За да сбъднат мечтата си да се сдобият с желаното бебче, желанието си за участие в кампанията e необходимо двойките да изпратят на имейл [email protected] следната информация: своята лична история за пътя към мечтаното бебе; име, възраст, местожителство и телефон за контакт на двамата партньори; предприетите досега интервенции с цел бременност, с приложена към тях документация (по желание); декларация за съгласие за предоставяне на лични данни. Двойките, участвали в първата кампания, автоматично участват и във втората!

Крайният срок за записване е 10 декември 2018 г., а имената на двойката, която ще получи безплатна инвитро процедура, ще бъде избрана чрез жребий, на случаен принцип, от екипа на Adella Fertility Clinic, в присъствието на нотариус на 21 декември 2018 г. Тегленето ще се осъществи на живо, във фейсбук страницата на клиниката, като ще бъдат съобщени само първите имена на двойката.

Защото надеждата никога не трябва да умира, дори и тогава, когато появата на новия живот е закъснял! А случаите, които преди това са били смятани за нерешими, днес завършват с най-щастливия край – нов бебешки плач!