Една добра жена е подслонила около 50 деца, разделени от родителите си при вчерашната ужасяваща терористична атака в Манчестър.

48-годишната Пола Робинсън се намирала на гарата в близост до залата, където се е провел концертът на Ариана Гранде. Тогава Пола и съпругът ѝ чули експлозията и видели десетки момичета да бягат панически от сградата. Много от тези момичета били разделени от родителите си и не знаели какво да правят.

Пола се притекла на помощ на децата и ги завела в хотел наблизо. След това публикувала мобилния си телефон в социалните мрежи, за да може родителите да се свържат с нея. 

В социалните мрежи тя пише „Около 50 деца са при нас и чакат родителите си. Приютихме в хотела колкото деца можахме. Ще се погрижим да са на сигурно място и ще останем при тях.“

В социалните мрежи са появиха и други примери за такава добрина. Чрез Фейсбук едно момиче успя да открие своя приятелка, която е била на концерта, но не си вдигала телефона. Момичето много се притеснявало и пуснало снимка на своята приятелка в социалните мрежи с надеждата да разбере някаква информация. Много скоро този пост дава резултат и е видян от хората, които са приютили нейната приятелка, която била невредима.