„Наистина ли си на толкова? Годините не те личат!”. Това е комплиментът, който всяка дама след 50-сет иска да чуе. Днес ще ви представим няколко от известните личности, за които годините са просто число.

 

Лили Иванова

От години „жълтите” медии „разпъват на кръст” Лили Иванова за годините й. Всяка година, навръх 24 април, когато певицата чества рождения си ден, се появяват куп публикации, според които Лили е с по-няколко години по-стара. Според официалната информация, изпълнителката на „Детелини” е родена през 1939 година. Други пък твърдят, че е родена три годни по-рано. Но има ли значение, дали Лили Иванова е на 74, или 77, след като годините не й личат?

 

 

Латинка Петрова

С участието си в “Dancing Stars” 69-годишната Латинка Петрова доказа на цяла България, че младостта е форма на вътрешно усещане. „Не на годините, не на възрастта!”, заяви комедийната актриса минути преди да стартира шоуто и в продължение на 7 седмици спираше дъха на публиката с изпълненията си.

 

 

Барбара Уолтърс

След броени месеци журналистката ще навърши 83! Наскоро жената, която се превърна в символ на американската журналистика, обяви, че смята да се пенсионира през 2014. „Това е лично мое решение”, обясни водещата, която е далеч от представите ни за баба.

 

 

Джейн Фонда 

Американската актриса също се нарежда в списъка с „бабите” над 70-годишна възраст. На 21 декември красавицата ще навърши 76. Здравословният начин на живот, правилното хранене, спорта, козметиката и пластичните хирурзи са сътворили „чудо” и Джейн изглежда поне с 20 години по-млада.

 

 

Сюзън Самърс

Талантливата актриса, която стана популярна с ролята си в „Стъпка по стъпка” ще навърши 67 през октомври.

 

 

Сюзън Сарандън

Актрисата е родена на 4 октомври 1946 година. А изглежда ли на 67?

 

 

Джейн Сиймор

На 15 февруари „Д-р Куин Лечителката” стана на 62. Зад гърба си актрисата има 4 брака, 4 деца от двама съпрузи и множество роли.

 

 

Мишел Пфайфър

На 29 април американската актриса отпразнува 55-ия си рожден ден. Предвид начина по който изглежда обаче, едва ли биха й дали толкова.

 

 

Шарън Стоун

Звездата от „Първичен инстинкт” също е отминала 50-те. Тази година американската актриса и манекенка навърши 55. Със сигурност обаче изглежда по-млада.

 

 

Мадона

Неостаряваща и все така секси! Това е 54-годишната Мадона, която все още разтуптява сърцата на хиляди мъже по света.