Топлите дни са вече минало. Време е да приберем тънките роклички и да заредим гардероба с подходящи за сезона топли дрешки. Носталгията по лятото вече отстъпи място на нетърпението ни за зимните празници и прекрасни семейни моменти, които ни очакват, когато температурите навън не са особено благосклонни.

Разбира се, не бива да забравяме и за още един прекрасен зимен факт, който винаги предизвиква усмивка на лицето ни - време е да се впуснем в шопинг приключение, за да сме сигурни, че визията ни съответства на последните модни тенденции.

На първо място държим да успокоим тези от вас, които са на мнение, че пазаруването на зимни дрехи и аксесоари е задача, която изисква голяма част от семейния бюджет. Верига магазини Mania ни предлагат идеалното решение - маркови тоалети на изгодни цени. Точно така, момичета, угризенията на съвестта са излишни, защото вече е лесно да се сдобием с мечтаните дрехи и аксесоари, без да мислим за излишни разходи. 

Време е да прегърнем студеното време и да се възползваме от възможността да носим пухкави шапки, красиви шалове, стилни чанти и топли ръкавички.

Чантата, без която не можем

Дамската чанта е била и ще бъде задължително допълнение към визията на всяка дама.

 Чанта Fossil от Mania.bg                            Чанта Jantaminiau от Mania.bg

 

 И макар през студените месеци да сме свикнали да носим предимно тъмни цветове, то през предстоящия сезон ще имаме възможност да избираме не само измежду класическите кафяв и черен цвят, но също така и да заложим на чанти с цветни акценти.

.

Чанта Calvin Klein от Mania.bg    Чанта Atmosphere от Mania.bg
 
 Усещане за топлина и уют

Негово величество Шалът отново превзе модните подиуми. И тъй като във всеки зимен гардероб шалът заема почетно място и тази година модните дизайнери са се постарали да ни предложат огромно разнообразие, което да задоволи всеки вкус и стил. 

Шал Eileen Fisher от Mania.bg        Шал Katherina Loretta от Mania.bg

Независимо дали ще изберете класически кариран шал, или пък ще заложите на актуалните модели тип "пончо", със сигурност ще приковете всички погледи.

Зимна корона за всяка принцеса

Ако все още сте на мнение, че шапката не е задължителна през зимата, имаме новина за вас - шапката е чудесно допълнение към всеки тоалет и стои прекрасно на всяка дама.

 Шапка Selected Femme от Mania.bg Шапка Banana Republic от Mania.bg

 

Импровизирайте и покажете креативността си, защото със сигурност ще откриете идеалния модел за вас сред огромното разнообразие от модели шапки тази зима.

И тъй като сме сигурни, че вече сте нетърпеливи за всички нови придобивки, верига магазини Mania са подготвили много изненади по случай 22-рия им рожден ден. В зависимост от деня на зареждане в магазините ще ви очакват томболи, коктейли и много други изненади. Вече нямате търпение, нали?

А ако се притеснявате, че няма да имате достатъчно време, за да се отдадете на подобаващо шопинг изживяване, винаги можете да разчитате на онлайн магазина Mania.bg, който ще ви предложи огромен избор на ниски цени.