Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Рио де Жанейро и световна шампионка по художествена гимнастика Михаела Маевска стана майка. Радостната новина бе съобщена лично от нея в социалните мрежи, където тя изрази своята благодарност към медицинския екип, който ѝ е помогнал в този значим момент.

На 19 юни 2024 г. на бял свят се появи нейната дъщеря, която носи името Атина. Маевска изказа специални благодарности към екипа на САГБАЛ "Шейново" за изключителните грижи и внимание, които са получили тя и новородената ѝ дъщеря по време на престоя им в болницата.

"Бих искала да изразя моята най-голяма благодарност към СAГБАЛ “Шейново” за изключителните грижи и внимание, които показахте към мен и моята първа рожба по време на престоя ни в болницата. Вашият професионализъм, грижа и отдаденост значат много за мен и ми помогнаха да се чувствам по-добре и в сигурни ръце! Благодаря на д-р Мажена Панова, в чиито ръце проплака за първи път Атина! Специални благодарности към екипа на Неонатология с началник отделението д-р Донка Узунова и старша акушерка Станислава Копанкова", сподели Михаела Маевска. 

Желаем много здраве и прекрасни моменти на Михаела и цялото семейство!