Има хора около които обичаме да сме, защото излъчването им ни кара да се чувстваме добре и сигурни. Такъв тип характери имат много приятели около себе си и това им носи радост и удовлетворение. Общуват лесно с околните и се чувстват адски добре сред компания. Искаш и ти да си такъв и да имаш повече приятели? Имай предвид, че това не се отдава на всеки и може да бъде много изтощаващо.

Приятелството е истинска връзка между двама души и няма никакво значение какво е обкръжението ти. Затова не бързай с желанията, тъй като днес отново ще извикаме на помощ асторологията, която ще ни подскаже кои са шестте знака, които имат най-много приятели и с какво ги привличат. Да започваме:

1. Везни

Причината се крие в сериозното им отношение към света. Все пак никой не иска несериозни приятели, нали? Везните винаги ще се поддържат връзка с теб и ще се интересуват как си дори когато минаваш през труден период.

Представаителите на тази зодия са много състрадателни и никога няма предадат лошото си насторение на друг около тях. Обичат да се грижат за хората по интелектуален начин и това ги прави търсени събседеници, когато възникне проблем. 

Освен това винаги ще намерят начин да избегнат конфликт, което носи желано спокойствие в хората от тяхното обкръжение. Въпросът е кой ще се погрижи за Везните?

2. Близнаци

Тези хора винаги имат огромен списък от приятели. Просто те винаги правят всичко възможно да направят и най-мрачната ситуация малко по-светла. Ще те изслушат, защото им е интересно, а не защото трябваа. Близнаците са социални и носят страхотно присъствие на партита – имат онази способност да приобщят всеки към компанията. Имат изключителен ентусиазъм за живот и се интересуват от историите на хората около себе си. Това би накарало всеки да свали гарда си, когато го има.

3. Лъв

Те не могат да бъдат приятели с всички, но желанието им да са център на вниамние ги подтиква да са приветливи и усмихнати, което пък им предоставя един дълъг списък с познати. Когато Лъв допусне някой до себе си, той показва лоялността и добротата си.

Имате ли представители на тази зодия в обкръжението си, сигурно вече знаете, че биха направили всичко за вас. Кипят от енергия, талантливи са и помагат на околните да го видят в самите тях. Свикнали са да говорят направо – не са жестоки, но пък много директни и ценят искреността, Това се оказва доста полезно в голяма част от случаите. 

4. Водолей

По природа са приятелски настроени и притежават едно качество, което се цени от всички – никога не съдят околните. Заради това се чувстваме добре в тяханата компания и не се страхуваме да разкрием подробности за себе си, а понякога и най-тъмните си черти.

Представителите на зодия Водолей са много интелигентни и търсят вскякакви начини да направят света малко по-светъл и добър (колкото и банално да звучи), което означава, че ако са сбособни да помогнат, ще го направят с всички сили, които притежават.

Имате ли Водолей около себе си, значи сте късметлия!

5. Овен

Те са изключителни ентусиасти и е трудно да им устоиш. Обичат времето, прекарано с приятели да бъде инетересно и различно. Поради тази причина са много търсена компания. Изключително импулсивни са, което ги прави непредвидими и интересни. Овенът обича да споделя всичко с хората, на които държи и го прави с емоционален заряд, който е заразителен за околните. Тази зодия никога не може да остане без компания.

6. Стрелец

Те не са срамежливи и не се приетсняват от нови хора и места. Всъщност, те ги търсят постоянно. Имат нужда да създават нови приятелства, които често прерастват в дълготрайни отношения. Притежават изключителна щедрост, която е водена от голямото им сърце.

Имат уникалната способност да разсмиват хората, но това не изключва и способността им да бъдат сериозни, когато е нужно.

Стрелците са едни от най-верните приятели, независимо къде по света се намират!