Намерете сродна душа само за седмица? За повечето това няма да се случи в близко бъдеще, с изключение на представителите на трите зодии, в чийто живот любовта е на път да нахлуе!

Лятото е към своя край (тъжно, но факт), но това не означава, че романтичните срещи по залез слънце или пътешествията ще свършат, нали? Въпреки че никой няма да може да прекъсне атмосферата на лятната любов. И защо, ако всеки сезон си има своето очарование.

Вярно е, че на някои все пак няма да им се наложи да чакат до следващата година, за да се влюбят в това време на годината! Съдбата все още ще има време да свърже някои двойки и тези три зодии трябва да бъдат особено внимателни със сърцата си.

Рак

Дълго време Раците усещат желанието да се влюбят, но рационалността и страхът побеждават всичко. Защо да се разочаровате от истинските момчета, когато има готини момчета от китайски романи или K-pop идоли, които ви радват със съобщения по-редовно от всеки друг? И все пак те няма да заменят истинската любов.

Точно на прага на есента представителите на тази водна зодия може да срещнат човек, който в началото ще ги подразни и дори изплаши. Съвет: Най-вероятно това е някой с огнен или въздушен знак. Но вътре, въпреки противоречието, ще се появят жажда и любопитство и Раците нямат нужда от повече, за да започнат.

Везни

Повечето Везни имат два варианта за развитие на събитията в края на лятото. Ако вече имате постоянен партньор (и все още сте тук), значи ще навлезете в нов етап – съвместен живот, пътуване, брак или дете. Като цяло надстройте и повишете ниво, така че актуализирайте маникюра си и поддържайте ръцете си красиви за всеки случай.

Свободните Везни могат да се върнат при бившите си под натиска на ретроградния Меркурий. Ако изпитвате желание да възстановите всичко и да не изгаряте мостове, тогава връзката ви все още не е предназначена да се скъса напълно. Просто не носете розови очила и бъдете подготвени за всичко.

Козирог

Земните Козирози определено първо трябва да се къпят в любовта. Ако си спомните какво точно харесвате, поглезете се с вкусно кафе и не се задушавате от най-малките грешки, тогава Вселената ще кимне одобрително и ще хвърли достоен партньор във вашата посока.

Разбира се, трябва да го хванете бързо и решително и това е проблемът, защото Козирозите са повече привърженици на постепенното сближаване. Тук просто трябва да си дадете воля да се насладите на момента и кой знае, може би нов човек ще успее да внесе в живота ви цветовете, които толкова липсваха.