А вие чудили ли сте се някога с коя зодия от целия зодиак най-много си пасвате? Дали с воден знак си подхожда с огнен или с друг воден? Сега ще ви  разкрием астралните любовни тайни на Вселената. Да започваме!

 

Овен (21 Март - 19 Април)

Подходящи зодии: Лъв, Стрелец и Близнаци

 

Овните са изключително енергични и винаги имат желание да опитват нови неща. Чудесно си подхождат с други авантюристи от зодиака, които не позволяват страха от неизвестното да ги спре да живеят живота си, както им се иска. Затова най-добре на Овните подхождат представителите на зодия Стрелец, Лъв и Близнаци - винаги готови за приключения, опознаване на нови неща. поемане на рискове и постоянна жажда за вълнения и адреналин. Овните имат нужда от някой, който да ги зарежда с енергия, а не да им я изпива.

Телец (20 Април - 21 Май)

Подходящи зодии: Козирог, Дева, Риби

Представителите на зодия Телец са изключително практични и земни хора. На тях им трябва целеустремен човек, който да има план за живота и да го следва неотлъчно. Телците обичат да играят на сигурно и не им трябва някой, който да им дава усещане за нестабилност. В тази връзка, партньорствата със зодиите Козирог, Дева или Риби са най-успешните за хората под знака на Телеца - те биха им подарили сериозна връзка със стабилни отношения, които перфектно ще удовлетворят половинката им.

Близнаци (22 Май - 21 Юни)

Подходящи зодии: Везни, Водолей, Овен

Зодия Близнаци също е една от най-високо интензивните зодии, която живее за адреналин и приключения и не понася скуката и еднообразието във любовните си взаимоотношения. Лесно се отегчават от връзки, в които партньорите им не ги стимулират интелектуално и физически. Представителите на зодиите Водолей и Везни са с най-голям шанс да се впишат в тези критерии на Близнаците, тъй като и те търсят това в една връзка, а и са изключително социални. Освен тях, другата най-съвместима зодия с Близнаците е Овен. Овните, както всички знаем, са търсачи на силни усещания и живеят за приключения, което идеално пасва на характера и желанията на Близнаците.

Рак (22 Юни - 22 Юли)

Подходящи зодии: Козирог, Дева, Телец

Раците са изключителни традиционалисти и за тях семейството е висша цел и ценност. Те живеят, за да дават и получават любов - на родители, на партньори, на децата им...на всички, които заслужават. Точно затова им трябват сериозни половинки, които да изградят солидна основа, за да могат взаимоотношенията им да разцъфнат и да се развиват все по-добре. В това описание перфектно се вписват представителите на зодиите Козирог, Дева и Телец. Съюзът им с Раците може да прерасне в прекрасна и ползотворна връзка, в която и двамата души да се развиват и да растат заедно във всеки аспект.

Лъв (23 Юли - 22 Август)

Подходящи зодии: Везни, Риби, Овен

Лъвовете са хора на действието : те обичат да изразяват чувствата си без излишни намеци и недомлъвки. Понякога могат да бъдат и малко ненужно драматични, но това е провокирано от романтичната им и креативна същност. Не им трябва някой, който ще се уплаши от силния им характер и ще избяга на секундата - напротив , трябва им силен човек, който да ги обожава и да ги цени. Везните и Рибите са идеални любовни съвпадения за Лъвовете, тъй като и двата знака са изключително оригинални, идейни и отзивчиви в даването и получаването на енергия. Овните също са подходящи за представителите на зодия Лъв, защото те също жадуват са динамични приключения и не биха ги осъдили прекалено много, ако драматизират излишно или преувеличават в реакциите си.

Дева (23 Август - 22 Септември)

Подходящи зодии: Телец, Козирог, Рак

За девите е по-трудно да срещнат сродната си душа в любовен план. Те подбират изключително внимателно любовните си половинки и не са съгласни да правят компромиси що се отнася до критериите им към тях - те държат партньорите, които си избират, да отговарят  на очакванията и представите им задължително. На Девите им трябва човек, който е уверен, със силен характер, стъпил е здраво на земята, а такива са именно Телците, Козирозите и в повечето случаи Раците. На Девите не им трябват слабохарактерни партньори, които не знаят какво искат от живота, играят игрички с хората и събитията в живота им и им е трудно да правят избори, защото са колебливи и несигурни.

Везни (23 Септември - 22 Октомври)

Подходящи зодии: Водолей, Близнаци, Лъв

Везните са изключително социални същества и за тях е цяло щастие да са постоянно сред хора - така се чувстват живи и това много ги зарежда. Те имат нужда постоянно някой да ги занимава и забавлява и затова перфектно си пасват с хора, представители на зодиите Близнаци, Лъв и Водолей! Последните с лекота ще задържат интереса на Везните с различни активности и разговори на интересни теми, Близнаците с удоволствие ще поведат Везните към един нов свят, пълен с приключения, а Лъвовете, като истински крале в джунглата, ще се радват ръка за ръка да крачат с Везните навсякъде, където ще са център на внимание и всички ще искат да общуват с най-готината двойка.

Скорпион (23 Октомври - 22 Ноември)

Подходящи зодии: Скорпион, Рак, Риби

Скорпионите са едновременно изпепеляващо страстни и емоционални, но и сдържани дипломати. Те обожават интензивни и огнени връзки и не понасят вятърничеви романтици, особено в спалнята. Истината е сурова, но Скорпионите я предпочитат пред празни приказки, покрити в захарна глазура. Затова и идеално си пасват с други представители на тяхната зодия - някой, който ще е толкова страстен и интензивен, колкото са и те самите. Скорпионите ненавиждат хора, които не могат да изразяват мислите и емоциите си и най-вече са несигурни и колебливи. Представителите на зодия Риби и Рак са изключително любвеобилни и обичат да показват любовта си, без да е нужно да го правят само на думи, което ги прави и много подходящи любовни партньори за Скорпионите.

Стрелец (23 Ноември - 21 Декември)

Подходящи зодии: Близнаци, Овен, Стрелец

Стрелците са най-големите изследователи от целия зодиак! Обожават постоянно да са в движение, да поемат по светли житейски пътеки, водещи към всякакви приключения и динамични промени. На тях им трябва любовна половинка, която ще им осигурява нужната независимост и лично пространство, на което Стрелците искрено държат. Трябват им и хора, които задължително ще могат да привикнат към техния начин на живот и няма да ги ограничават и затварят в клетка. Ето защо Стрелците си пасват най-добре с...други Стрелци, Близнаци или Овни, тъй като много си приличат по това.

Козирог (22 Декември - 20 Януари)

Подходящи зодии: Телец, Дева, Рак

Козирозите са изключително отговорни и сериозни хора. Те обичат да работят и да са ангажирани, а най-много от всичко обичат да имат план за нещата в живота им. На Козирозите би им паснал партньор, който е практичен, мотивиран и активен и някой, който има цели и планове и целеустремено извървява всяка стъпка, за  да ги постигне. Идеално си пасват с Девите, и Телците, които са също толкова отговорни и земни, както и с Раците, които имат стойностна ценностна система със солидна основа при изграждането на каквито и да е било отношения с някой друг.

Водолей (21 Януари - 18 Февруари)

Подходящи зодии: Близнаци, Овен, Везни

За Водолеите е изключително важно да не бъдат затваряни в клетка и да им бъде взимана свободата. Не харесват хора, които се лепват за тях като паразити - харесват им хора, които са стъпили здраво на краката си и знаят какво правят и какво искат. Близнаците изключително много подхождат на Водолеите, защото представителите и на двете зодии са способни много добре да се справят сами в живота, както и да споделят всичко в  живота си с правилния човек. И двата знака ценят изключително много личното си пространство и биха се отнесли с разбиране към партньора си, осигурявайки му нужната глътка въздух. Овните и Везните също добре си пасват с Водолеите, тъй като биха се съгласили с всяка условие на Водолеите за щастлива и пълноценна връзка.

Риби (19 Февруари - 20 Март)

Подходящи зодии: Рак, Дева, Скорпион

Представителите на зодия Риби са изключително нежни души, пълни с любов и жажда за внимание. На тях им трябва спътник в живота, който ще се отнася нежно към тях и ще ги разбира, ще откликва на нежните пориви на Рибите, а няма да ги игнорира. В този ред на мисли, няма по-подходящи за Рибите от Раците. Девите пък могат да помогнат на Рибите да израснат във връзката им, като потушават пламъците, които Рибите могат да запалят.Скорпионите са по-различни от Рибите, но сякаш се привличат като Ин и Ян и се допълват - Скорпионите омекват от нежността на Рибите, а Рибите се разтапят от страстта на динамичните Скорпиони - връзката им е на друго, по-високо емоционално ниво и двата знака са невероятно подходящи един за друг.