Нека поговорим за хората, които повече от останалите се влияят от действията на хората около тях (и околната среда като цяло).

Нека разгледаме 4-те зодии, които имат много силна аура и много пъти, без дори да знаят, влияят на хората около себе си.

Козирог

Една от зодиите, която не притежава "шумна" енергия, но успява да разграничи нещата около себе си толкова задушаващо и задава с поведението и примера си допустимото ниво и начин на поведение, че много пъти околните се задушават. Козирогът "определя" нещата, другите и това, което приема за правилно или грешно. Ако се отклоните от линията му, той ви отхвърля по начин, който ви кара да се чувствате толкова сякаш сте сбъркали някъде.

Овен

Буйният огън, Овен, доминира над всичко! Не приема възражения, оплесква всичко и понякога дори наранява хората, които иска да защити. Не го съдете, той не е лош човек, той е просто душа с много сила, която неволно работи за разрушаване на всичко около себе си! За да не се повлияете от бързината и буйната енергия на Овена, трябва да имате много силно ядро ​​и да издържате на напрежението!

Лъв

Лъвът има енергия, която капсулира всички останали около него и определя стандарта, според който всеки ще се държи. Може самият той да не осъзнава, че го прави, но ако сте забелязали, Лъвовете имат притискаща енергия, енергия, която „крещи“ и другите гласове са заглушени. Той обаче има едно хубаво нещо: ако говорите директно с него, той ще ви уважава. Не е задължително той да ви разбере, но ще ви уважава. Но отново ще продължи да прави това, което прави, защото обичам да контролира нещата.

Водолей

Често Водолеите си правят каквото искат и това понякога учудва и стресира околните. Водолеят има толкова силно формиран начин на мислене и действие (т.е. правя каквото си искам, колкото и да е странно на околните), че в един момент кара хората да признаят, че не могат да го заблуждават. Следователно, той определя ритъма, на който всички ще танцуват. Не се поддавайте на тази енергия, ако е възможно разбира се.