Още едно звездно бебе. На 23.04 се появи не само третото дете на Кейт и Уилям. Ето кой известен актьор се похвали с малката си дъщеричка

Дуейн Джонсън "Скалата" стана баща за трети път. На 23.04 приятелката му Лорън Хашиян роди малката Тияна Джия Джонсън. 

По повод събитието щастливият татко сподели в социалните мрежи прекрасна снимка с новороденото момиченце и следния текст:

"Кожа до кожа. 

Благословен и горд съм, че на този свят се появи още едно силно момиче. 

Тияна Джия Джонсън дойде на този свят като природна стихия, а майка ѝ - Лорън Хашиян я роди като истинска рок звезда.

Аз самият бях отгледан от силни и любящи жени, но след като участвах в раждането на Тия, ми е трудно да изразя огромната обич, уважение и възхищение, които изпитвам към Лорън Хашиян, както и към всички майки и жени на света.

Искам да кажа нещо и на всички господа... Ужасно трудно, но и важно е да бъдете опора на жена, докато ражда, но е задължително да я подкрепяте по всеки възможен начин - да я държите за ръка и да ѝ давате куража, от който има нужда. А ако наистина искате да разберете най-могъщото в живота, гледайте как се ражда детето ви. Това преживяване със сигурност ще промени живота ви, както и ще ви накара да цените още повече жената до вас. 

А на моята най-малка дъщеря - Тияна Джия, искам да, че ти давам цялата си любов. Обещавам да те пазя, защитавам и да те карам да се смееш - така, както обещах и на другите ти две каки. 

Лудият ти татко има много отговорности, но да бъда баща винаги ще бъде най-важната."

Пожелаваме на Дуейн Джонсън и цялото му семейство да бъдат много здрави и щастливи!