Днес ще ви покажем как живее едно момиче, което е малко по-различно от вашата дъщеря, племенница, съседското дете или най-добрата приятелка на сина ви в училище. Ще ви покажем една от най-смелите душици, които някога сме срещали.

е една на милион. Буквално! 13-годишното момиче от Русия е родено с много рядко заболяване, което кара сърцето й да бие... извън гърдите. Синдромът, от който Борун страда, може да засегне едно от 5,5 млн. новородени. 

Смелото момиченце надмина очакванията на лекарите и днес споделя снимки от ежедневието си в Инстаграм, за да вдъхнови и помогне на други, изправени пред същото здравословно състояние родители, вдъхвайки им надежда, че и тяхното детенце може да живее по този начин.

„Обичам да разширявам границите на това, което мога и това, което не мога, защото искам да вдъхновявам други хора. Искам хората да знаят, че аз съм нещо повече от сърцето си, аз съм красива такава, каквато съм“, казва Вирсавия.

„Сърцето ми е различно, но това ме прави уникална и знам, че моите родители ме обичат точно заради това“, добави тя.

Майка й си спомня, че докато е била бременна, лекарите не са давали почти никакъв шанс на бебето да оцелее. Но ето, че днес, години по-късно малкото бебе е пораснала девойка, която живее във Флорида, радва се на приятелите си и да - малко по-различна е, но какво от това?!