Днес ви предлагаме списък с нашите любими филми, които задължително трябва да гледате, ако в момента не сте във връзка или пък изобщо не планирате да започвате такава!

Макар и да не е официална терапия - за всяка проблемна ситуация - има поне едно подходящо кино заглавие, което гарантирано ще ви накара да се чувствате много по-добре! Всички добре знаем, че няма по-добър начин да преминете през този период сами, от това да разберете кои са най-добрите филми за хора, които са необвързани, и после да се сгушите на дивана с чаша вино и лакомство по ваш избор в компанията им!

Опитайте се да излезете от този период като като по-силен, по-добър човек и бъдете щастливи и благодарни на себе си, че стоически сте го издържали без да се налага да се забърквате във връзка без абсолютно никакъв потенциал!

И запомнете, че независимо от това какво изпитвате през този период или относно срещите като цяло - най-важно е първо напълно да приемете как точно се чувствате без осъждане и с любов към самите себе си!